Ексклюзиви
понеділок, 12 вересня 2011 14:15

Ксенія Собчак стала на коліна через помилку Періс Хілтон на конкурсі "Міс Україна"
33

Фото: Фото: Андрій Шматов

"Міс Україна" стала вінничанка 19-річна Ярослава Куряча. Конкурс відбувся минулої неділі в Києві. Красунь оцінювали голлівудські зірки Періс Хілтон та Жан-Клод Ван Дамм. Періс відпрацьовувала свій торішній гонорар в $1 млн. Торік не змогла приїхати, бо її затримали за зберігання наркотиків і заборонили виїзд зі Штатів.

На прес-конференцію Періс Хілтон спізнилася на 40 хв. Кажуть, вона мала прилетіти рейсом "Барселона-Київ" в суботу о третій дня. Але замість того поїхала ще на Ібіцу. Звідти організатори привезли її чартерним рейсом. Він обійшовся їм ще в $100 тис.

"Періс Хілтон для нас "тяжкий персонал". Ми чекали її вчора о третій дня, вона не прилетіла. Прибула тільки кілька годин тому", - розповіла про приїзд зірки голова "Top Ukraine" Олександр Онищенко.

"Я так рада нарешті до вас приїхати. Насправді нічого про Україну не знаю, окрім того, що по вулицях у вас ходять справжні красуні. Сама в конкурсах краси ніколи не брала участі. Мені це нецікаво. Я бізнеследі і мене більше цікавить бізнес", - підкреслила Хілтон.

Конкурс "Міс Україна" розпочався о восьмій вечора. Церемонію вели співак Іван Дорн та російська телеведуча Ксенія Собчак. Хілтон заходить до зали через 20 хвилин після початку, коли на сцені починаються перше дефіле в купальниках.

"Добрий день, Періс Хілтон. Дякую, що ви до нас приїхали і окреме дякую, що так швидко їдете", - каже до Періс зі сцени Ксенія Собчак.

Періс сміється із жартів Собчак, хоча російською їй ніхто не перекладає. Майже весь конкурс співачка знімала на білий "iPhone". Разом з нею в першому ряду сидів особистий охоронець. Ще двоє приглядали з боку. Зірку дозволяли фотографувати.

Із 26 конкурсанток журі вибирають 12 найкрасивіших. Вони виходять у національному вбранні. Далі журі вибирає ще шістьох. Через півгодини вони спускаються вже у вечірніх сукнях.

Для оголошення переможниці на сцену запрошують Періс Хілтон. Собчак каже їй на вухо її ім'я.

"Маргарита Корбек", - виголошує захриплим голосом Хілтон.

Дівчина виходить для нагородження. Чоловіки несуть їй стрічку і корону.

"Я перепрошую за непорозуміння, але Періс Хілтон нас всіх обманула. Маргарита нас прокляне, але вона отримує звання міс глядацьких симпатій. Маргарита, не вбий мене. Це все одно, якби мені сказали, що я стану Періс Хілтон, а в результаті я все рівно Ксенія Собчак. Пробач мені! Далі хай Іван виголошує, бо я завжди казала, що в Україні із вашими виборами завжди важко. Краще туди не лізти, бо буде ще одна Оранжева революція красунь", - каже Собчак, стаючи на коліна і цілуючи сукню Маргарити Корбек.

Ярослава Куряча закінчила столичне хореографічне училище культури та мистецтв. Хоче стати хореографом. Вона представить Україну на міжнародному конкурсі краси "Міс світу" в Лондоні в листопаді цього року.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак стала на коліна через помилку Періс Хілтон на конкурсі "Міс Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути