понеділок, 10 вересня 2012 11:00

Ксенія Собчак прийшла у весільний салон вночі

Автор: Фото: Twitter Ксенії Собчак
 

Скандальна теледіва Ксенія Собчак завжди вміла нагадати про себе, створивши інтригу навколо власного життя. Нещодавно Ксюша відправилася у весільний салон вночі, даючи публіці зрозуміти, що вона не залишає надії в недалекому майбутньому вийти заміж за свого бойфренда і політичного союзника Іллю Яшина.

У своєму мікроблозі в Twitter Собчак опублікувала фотографію, зроблену нею у весільному салоні, підписавши її наступним чином (орфографія і пунктуація автора збережені): "Саме такий чоловік повинен продавати весільні сукні ночами :)". Що змусило Ксенію відправитися в весільний салон саме вночі та ще в компанії симпатичного незнайомця, невідомо. Представники ЗМІ припустили, що, можливо, телеведуча вирішила вибрати весільну сукню тоді, коли немає інших відвідувачів і їхньої зайвої уваги. Однак не виключено, що Собчак попросту відвідала салон одного зі своїх знайомих, вибирала вбрання для якого-небудь заходу або просто зацікавилася симпатичним продавцем.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ксенія Собчак показала себе голу

Нагадаємо, Ксенія Собчак, якій цього року виповнюється 31 рік, в офіційному шлюбі не перебувала. З опозиціонером Іллею Яшиним Ксенія познайомилася на мітингу в лютому, а вже в березні з'явилися перші чутки про їхній роман. Оскільки пара офіційно підтвердила ці чутки, мабуть, це серйозні стосунки і цілком можливо Ксюша справді мріє відправитися з Яшиним під вінець. Тим більше, не так давно журнал Glamour номінував Ксенію Собчак і Іллю Яшина на премію Пара року.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак прийшла у весільний салон вночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути