пʼятниця, 09 грудня 2011 14:29

Кіркоров спростував чутки, що дочку йому народила українка

Кіркоров спростував чутки, що дочку йому народила українка

Співак Філіп Кіркоров, який не приховує, що дочку йому народила сурогатна мати, категорично спростував, що цією мамою є українка Людмила Бікмулліна, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт", яка зараз живе в Америці.

Чутки про зв'язок співака і "міс України" запустив український шоумен і продюсер Олексій Дівєєв-Церковний. Проте пізніше він заявив, що це був жарт.

"Хто такий цей Дівєєв-Церковний, Філіп, я думаю, важко уявляє, не кажучи вже про дівчину, яку він видав за матір дитини, - заявила прес-секретар Кіркорова Ольга Алексєєва. - Філіп навіть не знає, хто ця дама".

"Мені дуже цікаво, що цей пан буде говорити в суді. А відповідати за спекуляції на імені новонародженої дитини йому доведеться, так само як і каналу, який розповсюдив вигадану інформацію, видавши її за стовідсотковий факт", - заявила Алексєєва.

Рідні Людмили теж обурені чутками. Її бабуся, Людмила Григорівна, заявила, що її внучка давно вже заміжня і до дитини російського поп-короля ніякого відношення не мала і не має.

"Я буду подавати до суду, - заявила вона. - Нам така розкрутка не потрібна! Моя внучка - порядна в усіх відношеннях людина ..."

Як повідомив сам Дівєєв-Церковний, "це був просто жарт". "Я був присутній на одній вечірці, у мене був дуже гарний настрій. Тут до мене підходить журналіст з камерою і каже: "А давайте попліткуємо!" "Давайте", - включився я в гру. "А ви знаєте, що мати дочки Кіркорова - українка?"- продовжує журналіст. "Звичайно знаю, - кажу я, - це "міс Україна Всесвіт". І в цей момент у журналіста робляться круглі від подиву очі".

"Я навіть подумати не міг, що мій жарт зробить такий резонанс. Але ж не можна аналізувати текст у відриві від ситуації і інтонації, з якою це було сказано. Я ж всього лише хотів підколоти самого журналіста", - заявив Дівєєв-Церковний.

Тим часом домисли з приводу кандидатури матері дитини Філіпа Бедросовича продовжують множитися і, схоже, контролювати їх неможливо.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров спростував чутки, що дочку йому народила українка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути