середа, 06 червня 2012 04:33

Кіркоров і Тіматі влаштували скандал в твіттері

Історія відкритої ворожнечі між Філіпом Бедросовичем і Тіматі перейшла на новий рівень. Почалася все з оголошення результатів "Премії Муз-ТВ", підсумки якої Тіматі в пух і прах розкритикував у своєму мікроблозі.

"При всій моїй повагу до Муз-ТВ і до того, що вони завжди мене підтримують, при всій красі і масштабності даного заходу, мене лякає неадекватність списку переможців у цьому році! Як можна було не дати "Прорив року" Івану Дорну? "Кліп року" та "Пісню року" групі Серебро - "Мама Люба" 20 млн на YouTube! Про радіо взагалі мовчу. "Хіп-хоп року" група Бандерос? Ви серйозно? Цей рік однозначно за Кастою і ко! "Дует року" з рубрики no comments, а повинен бути у Джигана ... WTF? Дуже не об'єктивно", - написав репер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роcійська молодь просто неба збирає гроші на вбивство Тіматі

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров в цьому році був удостоєний нагороди в номінаціях "Кліп року" за екранізацію пісні "Сніг", обігнавши неймовірно популярний як в Росії, так і за кордоном ролик групи Serebro "Мама Люба". Імовірно згадка цього відео і розлютило співака. Також організатори "Премії Муз-ТВ" присудили йому звання співака десятиліття.

Реакція скандального Філіпа не змусила себе довго чекати: "У тебе якісь питання виникли? Найчесніший? Я в минулому році питань не задавав! Існує професійна етика! Ок! Запам'ятав!", - написав він, адресувавши повідомлення Тіматі.

Репер, який зараз активно займається просуванням свого нового альбому "Swagg", на цьому не зупинився і обматюкав Кіркорова у відповідь, згадавши про випадки образи журналістки Ірини Ароян і побиття одного з режисерів "Золотого грамофона" Марини Яблокової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіркоров заплатить 10 млн рублів за побиття дівчини - ЗМІ

Тіматі також натякнув на гомосексуальну орієнтацію Філіпа: "І ще, ти кого тут уму-розуму вчити зібрався, опудало? Береги не плутай, я не з твоєї півнячої обійми, запам'ятай це!", - на чому словесна перепалка була закінчена.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров і Тіматі влаштували скандал в твіттері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути