понеділок, 13 липня 2020 14:00

Кім Кардаш'ян висловилася про політичні амбіції чоловіка Каньє Веста

Кім Кардаш'ян висловилася про політичні амбіції чоловіка Каньє Веста
Фото: instagram.com/kimkardashian/

Американський репер і дизайнер 43-річний Каньє Вест вразив заявою про те, що хоче стати 46-м президентом США.

За словами близького до ситуації джерела, політичні наміри музиканта змусили Кім трішки занервувати, але вона підтримуватиме його, пише Hollywoodlife.

Бізнесвумен не хвилює, що кажуть про її обранця. Але неочікувані дії Каньє лякають. Водночас ідея бути першою леді США приваблює Кім.

"Вона підтримуватиме його незалежно від того, що він робить або каже. Вона завжди буде поруч з ним. Кім щиро вважає, що Каньє - найрозумніша в світі людина", - повідомив інсайдер.

Кардаш'ян постійно переконує оточуючих, що він - творчий геній, який справді може змінити світ на краще, а насмішки з боку суспільства мільярдерка пояснює тим, що Веста просто неправильно зрозуміли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мокра і напівоголена: сестра Кардаш'ян позувала для української фотографині

"Кім не сприймає це серйозно. Знає, що не стане першою леді. Це просто стрес через те, що її родині приділяють стільки уваги", - підсумувало джерело.

Американська телезірка, модель, актриса, учасниця реаліті-шоу 39-річна Кім Кардаш'ян постійно ділиться відвертими фото. Знаменитість у Іnstagram продемонструвала мінімалістичну рожеву сукню. Одяг зовсім не приховав, а, навпаки, підкреслив її ефектну фігуру. Показав любов жінки до екстравагантних образів.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян висловилася про політичні амбіції чоловіка Каньє Веста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути