понеділок, 19 грудня 2011 18:38

Келлі Осборн зламала уві сні руку в трьох місцях

Келлі Осборн зламала уві сні руку в трьох місцях

Дочка скандального рокера Оззі Осборна Келлі написала у своєму мікроблозі про неприємний інцидент, який з нею стався днями. 27-річна міс Осборн примудрилася уві сні впасти з ліжка і зламати собі руку в трьох місцях.

Дівчина розповіла про безглуздий нещасний випадок у своєму Twitter. Дівчина написала: "Я, мабуть, найбільш травмонезахищена або просто найдурніша людина на світі. Я впала з ліжка, поки спала, і зламала собі руку в трьох місцях". Неприємний інцидент стався в готелі.

27-річна Осборн вважає, що впала з висоти приблизно в чотири з половиною фути. Дівчина поскаржилася, що через отриману травму у неї нормально функціонує лише один палець. Проте Келлі Осборн, яка є співачкою, актрисою і дизайнером, не втрачає присутності духу і навіть примудряється кепкувати над власним станом.

Дівчина розповіла, що є лівшею і, як навмисне, зламала саме ліву руку. "Тому за мною тепер доглядає мама. Їй доводиться мити мені голову і нарізати продукти для приготування їжі. Я відчуваю себе так, немов знову стала дитиною", - написала у своєму мікроблозі Осборн. Проте Келлі заувважила, що мамі, Шерон Осборн, такий стан справ тільки приносить радість: "Звичайно ж, мамі це дуже подобається!"

Між тим Келлі поскаржилася, що виглядає її "найгірша частина тіла" просто жахливо. Численні шанувальники дівчини побажали їй якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, що буквально місяць тому міс Келлі Осборн примудрилася так забити голову, що в черепі виявили тріщину. Дівчині навіть накладали шви. Неприємний інцидент стався в клубі, під час запальних танців.

Зараз ви читаєте новину «Келлі Осборн зламала уві сні руку в трьох місцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути