Ексклюзиви
середа, 05 жовтня 2011 09:41

Кейт Вінслет через півтора року розповіла про своє розлучення

Кейт Вінслет знялася для британського Harper's Bazaar і поговорила у відвертому інтерв'ю виданню про своє розлучення, яке відбулось півтора року тому.

Бесіда журналіста з актрисою вийшла захоплюючою. Вінслет не соромилася в виразах і частенько вживала нецензурну лайку.

За словами зірки, рішення про розлучення вони з Семом Мендесом прийняли під час зйомок серіалу "Мілдред Пірс". Так що за великим рахунком Кейт навіть не доводилося імітувати переживання героїні.

Обійшлося без скандалів і гучних з'ясувань стосунків. "Зрештою, ми дорослі люди, і я розумію, що розрив був однаково важким і для мене, і для нього. І у нас є спільна дитина, яку ми обоє любимо. Наше завдання - ростити її разом, без сварок і конфліктів", - каже знаменитість.

У перший час після розлучення вона намагалася приховати свої почуття. "Як жінка, як мати, я не мала наміру здаватися. Адже прекрасно знаєш, що як тільки почнеш розбиратися у своїх проблемах, вони виявляться до біса великими і здається, що ніколи з ними не покінчити. Мені довелося нагадати собі, що в такі моменти необхідно до біса проплакатись. Один з моїх приятелів, він гомосексуаліст, в один день поклав мені руку на плече і сказав: "Все гаразд, ти можеш кричати і плакати, можливо, тобі це необхідно".

Закінчується інтерв'ю на оптимістичній ноті: "Зараз у мене таке відчуття, ніби я у витоків нової історії, і це надзвичайно хвилююче. Все це складно, я знаю, і ненадійно, але таке життя".

Зараз ви читаєте новину «Кейт Вінслет через півтора року розповіла про своє розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути