четвер, 08 березня 2018 22:05

Кейт Міддлтон не вважає Меган Маркл суперницею
15

Кейт Міддлтон та Меган Маркл планують свої світські виходи, орієнтуючись одна на одну, переконані стилісти.

Меган і Кейт з'явились на нещодавньому Royal Foundation Forum у Лондоні. Меган обрала сукню за £1,415 від канадського модельєра Jason Wu. Кейт обрала скромнішу за £99 від бренду Seraphine, в якій її бачили раніше, що за словами стиліста Рейчел Вайт, було навмисним рішенням. Це був перший вихід Меган у складі монаршої родини, тому Кейт не хотіла привертати всю увагу до себе.

"Я думаю це говорить про те, як Кейт Міддлтон і Меган Маркл йдуть за зустріч одна одній у випадку з модним питанням. Обидві обрали блакитний, який пасує обом однаково, але Кейт одягнула сукню в якій її раніше бачили, тому вся увага була прикута до Меган", - говорить стиліст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Кейт Міддлтон на підборах зустрілась зі школярами

"Виглядає так, ніби вони планують свої виходи, щоб по черзі опинятися у центрі уваги, - додає стиліст, - на приклад, Кейт була надзвичайно гламурно вдягнена на заході у Норвегії, коли Меган обрала у вихід у світ звичайний брючний костюм".

У Норвегії Кейт одягнула сукню у грецькому стилі від Alexander McQueen вартістю близько £8,000, Меган прийшла на урочисту церемонію Endeavor Fund Awards з принцем Гаррі у піджаку за £1,245 та штанах за £575.

За словами Рейчел, Меган також пішла за зустріч Кейт на святкуванні Різдва. Королівська родина зустрілась у Сандрізхемі на вечерю. Тоді Кейт обрала пальто за £2,665 від Miu Miu, а Меган обрала верблюже пальто за £1,000 від канадського бренду Sentaler.

"Меган вбирається у натуральні та коричневі кольори, які пасують її стилю неймовірно і не затьмарює Кейт", - говорить Рейчел.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон не вважає Меган Маркл суперницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути