середа, 22 вересня 2021 16:18

Кухар, Бейонсе та Влад Яма: зіркові родини, які не поспішали з весіллям
5

21 вересня хореограф Влад Яма й дружина Ліліана відсвяткували сьому річницю шлюбу. Пара разом 14 років, вісім із яких вони зустрічалися.

Gazeta.ua підготувала добірку зіркових пар, які довго не наважувалися узаконити стосунки.

Американська співачка Бейонсе й репер Джей Зі у шлюбі вже понад 13 років. Ніхто точно не знає, коли пара познайомилася. Проте Бейонсе в одному інтерв'ю розповіла, що у 18 років зустріла Джей Зі, а в 19 у них почався роман. Отже, пара зустрічалася приблизно вісім років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоумен Остапчук із дружиною оголосили про будівництво сімейного гнізда

Британський комік та актор Саша Барон Коен познайомився з австралійською актрисою Айлою Фішер 2002-го. Через два роки пара оголосила про заручини. Проте одружилися закохані лише 2010 року. Перед шлюбом Фішер мала перейти у віру нареченого - юдаїзм. На це пішло три роки. Пара також була зайнята кар'єрою.

Влад Яма та його дружина Ліліана у шлюбі вже сім років.
Фото: @vladyama_official
Бейонсе і Джей Зі одружилися у 2008-му.
Айла Фішер і Саша Барон Коен одружилися через вісім років після знайомства.
Катерина Кухар і Олександр Стоянов 10 років прожили в цивільному шлюбі.
Джуліанна Мур і Барт Фрейндліх познайомилися у 1996-му, а одружилися в 2003 році.

Прима балету Катерина Кухар та артист балету Олександр Стоянов одружилися через 10 років цивільного шлюбу. Закохані провели таємну церемонію 2018 року в США на Різдво. Пара виховує сина Катерини від першого шлюбу Тимура та спільну доньку Анастасію.

Американська акторка Джуліанна Мур і режисер Барт Фрейндліх зустрілися 1996-го. Це був типовий службовий роман, який розгорнувся на знімальному майданчику фільму "Тіні минулого". Режисером був Барт, а головну роль грала Джуліанна. Через рік у пари народився син Калеб, через кілька років - донька Лів Хелен. 2003 року пара вирішила узаконити стосунки.

Нещодавно співак Павло Зібров розповів, як уникає криз у подружньому житті. З другою дружиною Мариною він у шлюбі 27 років. Артист зазначає, що будь-які суперечки вони долають за 5 хв. А зустріч із Мариною називає подарунком долі.

Зараз ви читаєте новину «Кухар, Бейонсе та Влад Яма: зіркові родини, які не поспішали з весіллям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути