вівторок, 27 листопада 2012 10:06

Карла Бруні виступила проти фемінізму

 

Колишня перша леді Франції Карла Бруні аж ніяк не пішла в тінь, покинувши Єлисейський палац. Скоріше, навіть навпаки. Вона готує до презентації свій новий музичний альбом, знімається в рекламі і роздає інтерв'ю глянцевим виданням. Нещодавно екс-супермодель навіть погодилася знятися для обкладинки грудневого випуску Vogue Paris. А в інтерв'ю зробила кілька зауважень, які запросто можуть спровокувати черговий скандальчик.

Для Vogue Paris 45-річна пані Бруні-Саркозі позувала в джинсовій сорочці. Виглядає колишня модель досить витончено. Однак її заява кореспондентам журналу звучить трохи грубувато. Зокрема, Карла повідомила: "Моє покоління не потребує фемінізму".

На думку Карли, горезвісне жіноче щастя - це в першу чергу сімейні цінності. "Існують першопрохідці, які намагаються порушити усталені правила. Але я зовсім не феміністка. Швидше я - буржуа. Мені подобається сімейне життя, і мені подобається робити одне і те ж кожен день".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дочка Саркозі та Бруні схожа на матір

Світських оглядачів слова Карли спантеличили. Адже свого часу супермодель отримала прізвисько "термінатор у спідниці" за схильність до короткочасних романів з відомими музикантами (на зразок Міка Джаггера) та літераторами. Вона запевняла, що моногамія наводить на неї нудьгу, і, за чутками, захопилася співаком Бенжаміном Бьоле в 2010, будучи заміжньою з Ніколя Саркозі.

Пліткарі підозрюють, що слова з приводу сімейних цінностей Бруні сказала з іронією, а може, і з кокетством. Але як би там не було Карла вже порадила подрузі нинішнього президента Франції Валері Тріервейлер "стати законною дружиною Олланда".

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні виступила проти фемінізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути