понеділок, 02 липня 2012 10:42

Карла Бруні знаходиться на четвертому місяці вагітності - ЗМІ

Карла Бруні знаходиться на четвертому місяці вагітності - ЗМІ
Бруні так і не повернула собі модельних параметрів після народження дочки Фото: ИТАР-ТАСС

Дружина колишнього президента Франції Ніколя Саркозі Карла Бруні знову вагітна. Кажуть, що колишня модель знаходиться на четвертому місяці.

Французька преса буквально кипить від новини, що колишня перша леді Франції 44-річна Карла Бруні знову чекає на дитину. Відразу декілька місцевих сайтів повідомляють, що дружина Ніколя Саркозі вагітна. І це в той час, як спільна дитина пари, дочка Джулія, ще навіть не зробила перших кроків. Навіть повідомляється, нібито Карла Бруні знаходиться на четвертому місяці вагітності.

Основою для таких чуток став перш за все той факт, що за минулі з моменту пологів місяці (Джулія з'явилася на світ 19 жовтня минулого року) Карла Бруні так і не повернула собі модельних параметрів. Більш того, після того, як чоловік залишив Єлисейський палац, Карла нібито забула про елегантність і вважає за краще скрізь і всюди показуватися в простому мішкуватому одязі, яке приховує пропорції тіла. В аналогічному стилі вона одяглася навіть на нещодавню зустріч з правозахисницею та нобелівським лауреатом Аунг Сан Чжи.

Більш того, папараці не втомлюються знімати Карлу і відзначати, що пологи не найкращим чином відбилися на зовнішності колишньої моделі. Бруні явно забула про макіяж, часто з'являється без косметики на людях. Світські хронікери мало не в один голос заявили, що материнство дається Карлі насилу. Про це свідчать темні кола під очима, запалі щоки, обвітрені губи. Бруні виглядає абсолютно виснаженою і втомленою. Втім, деякі відзначають, що вигляд Карли якраз може свідчити про її цікавий стан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Материнство негативно позначається на зовнішності Карли Бруні

Звичайно ж, сама Бруні не підтверджує, але і не спростовує чутки. Але близькі друзі подружжя поділилися з пресою інформацією, що на такий крок Карла пішла через відчай після того, як її чоловік програв у президентській гонці. У той час Бруні всерйоз побоювалася за здоров'я чоловіка. В одному з інтерв'ю вона повідомила: "Я боюся за його здоров'я. Він зовсім не думає про себе. Його неймовірне почуття обов'язку не дозволяє йому забувати про роботу навіть вдома. Він зовсім себе не жаліє, і я боюся, що він раптово помре". Якщо Карла Бруні справді вагітна, то тепер у Ніколя Саркозі є стимул для життя.

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні знаходиться на четвертому місяці вагітності - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути