Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2013 03:00

Як візьме щось в руки і як скаже: "Зараз як дам" - Ліхута про роботу Повалій в Раді

Як візьме щось в руки і як скаже: "Зараз як дам" - Ліхута про роботу Повалій в Раді
Фото: e-motion.tochka.net

Чоловік та продюсер співачки Таїсії Повалій, Ігор Ліхута, відмовився вживати яєчні жовтки.

Про це він розповів журналістам на зйомках "95-го Кварталу".

"Якось здав аналіз крові і в мене виявили підвищений холестерин. Я до того любив їсти яйця. І лікар порадив мені зменшити споживання жовтка, оскільки там міститься велика кількість жиру", - повідав він журналістам.

Між тим музичний продюсер ніколи не ображається на публікації журналістів і навіть поважає їх.

"Навіть тих, хто часто фотографує нас знизу, а потім всі ці подвійні підборіддя викладають в Інтернет. Але я не буду говорити так, як Лепс, що буду бити бітами. В кожного своя робота.

Раніше дуже переживав, коли фотографували Таю із такою, пардон, "іздьовкою". Мене аж рвало всього. Але сьогодні я розумію, що преса і журналістика це те саме, що і шоу-бізнес. Тому із великою повагою відношуся до вашої роботи", - зазначив Ігор.

Однак про політику Ліхута говорив неохоче.

"Я не хочу говорити про політику, бо це не моя робота. Я працюю із шоу-бізнесом. Але не хвилююся за Таю в Раді, що вона там потрапить в бійку. Вона там всіх повбиває. Я знаю її характер. Як візьме щось в руки і як скаже: "Зараз як дам". Всі будуть літати, не буду називати прізвищ", - похвалився Ліхута.

На роботу до Верховної Ради Таїсія Миколаївна їздить із водієм.

"Я ставлю будильник на сьому ранку, але за 15 хв до сьомої Тая прокидається сама. Я встаю разом з нею, бо мені так незручно, що вона буде їхати в парламент, а я буду, сволота, спати. Тим більше Тая пізня пташка. Через концерти пізно лягає спати, а мізки співачки мають заспокоїтися після емоцій. Сьома ранку, на вулиці темно, а вона фарбується, робить якусь зачіску і каже: "Я маю йти". А я тим часом сиджу разом з нею, п'ю кефір. Мені її уже шкода", - підсумував Ігор Ліхута.

Зараз ви читаєте новину «Як візьме щось в руки і як скаже: "Зараз як дам" - Ліхута про роботу Повалій в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути