четвер, 13 лютого 2020 22:46

Як голлівудським зіркам вдається зберігати молодість

Як голлівудським зіркам вдається зберігати молодість
Голлівудські зірки поділились секретами догляду за собою. Фото:clutch.ua

Багато голлівудських зірок виглядають набагато молодше свого віку.

Їхній секрет не в пластичних операціях, пише shоwbiz.clutch.ua

Дженіфер Еністон

Багато захоплюються не тільки акторською грою Дженіфер, але і її зовнішнім виглядом. Шанувальники підозрюють, що Еністон не раз лягала під ніж хірурга, але насправді це не так. Дженіфер не приховує, що зберегти свою красу і молодість їй допомагають мікроструми і лазери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон виповнюється 51

"З лазером мене познайомила моя візажистка - у неї ідеальна шкіра. Такий підхід не вимагає багато часу, але відмінно освіжає. І, що дуже важливо, не зробить вас схожою на очищений помідор. Технології не стоять на місці, і я цьому дуже рада ", розповіла актриса.

Меган Маркл

Дружина принца Гаррі запевняє, що кілька штрихів до повсякденного макіяжу зроблять вигляд набагато свіжішим. Рум'яна повинні бути не занадто яскраві, а всього лише додавати природний колір. Краще вибирати блідий відтінок і нанести його небагато. Крім того, погляд буде приємнішим, якщо на кутики очей накласти світлі блискучі тіні.

"Щодо зморшок, то вони з'являться у вас не скоро, якщо ви регулярно будете робити гімнастику для обличчя. Це працює, хоча ти і відчуваєш себе дуже нерозумно. Коли я регулярно роблю вправи для особи, то вилиці і підборіддя виглядають краще, а контур обличчя стає чіткіше ", - зазначила Маркл.

Вікторія Бекхем

Залишатися в ідеальній формі актрисі допомагають дієти, яких вона дотримується протягом вже багатьох років. Бекхем не їсть м'ясо. Вона віддає перевагу рибі, овочам і фруктам. Головне в дієті - це правильний сніданок: злаки, мигдальне молоко, ягоди.Також вона поділилась секретом здорової шкіри.

"Маска з авокадо. Так, я люблю цей продукт не тільки в салатах. М'якоть цього плоду багата жирами, тому допомагає зміцнювати захисну "мантію" шкіри і утримувати в ній вологу ", - зазначила Бекхем.

Джессіка Альба

По догляду за шкірою актриса має 4 головних інгредієнти: засіб для вмивання, сироватка, зволожуючий крем і олія. Альба також радить трепетно ​​ставитися до вибору косметики.

"Дуже важливо, щоб косметичні засоби містили не тільки безпечні, але і ефективні компоненти".

Джессіка радить придивитися до косметики, яка містить вітамін С, гіалуронову кислоту і креатин.

Британська співачка 31-річна Адель схудла на 45 кілограмів. Поки експерти та "експерти" у мережі намагаються розгадати, як їй це вдалося, зірка продовжує вражати шанувальників змінами фігури. Спортивний тотал-блек вона вигуляла днями у Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «Як голлівудським зіркам вдається зберігати молодість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути