пʼятниця, 13 липня 2018 12:13

Ірина Шейк топлес знялась у відвертій фотосесії
9

Ірина Шейк
Ірина Шейк
Ірина Шейк
Ірина Шейк
Ірина Шейк

Ірина Шейк знялася для обкладинки британського журналу Evening Standard.

На літній обкладинці Шейк з'явилася в зеленому купальнику Topshop в стилі 1980-х. Зйомка, автором якої стала Еллен фон Унверт, вийшла різноплановою і яскравою.

На питання про роман з Бредлі Купером модель відповіла як зазвичай: що вважає за краще не розповідати про занадто особисте , але натякнула, що в її родині все добре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найсексуальніша жінка продемонструвала розкішне декольте в спокусливій купальнику

"У вільний від роботи час я живу як нормальна людина", - сказала Ірина.

Пр глазування через нестандартну фігури розповіла наступне.

"Інші дівчата сміялися наді мною і говорили, що я не схожа на модель. Вони були суперхудими і затребуваними на показах. А я не проходила кастинги, тому що не могла демонструвати одяг занадто маленького розміру. У мене була смаглява шкіра і більш сексуальна фігура - була груди. Тепер я приїжджаю в Париж, водій забирає мене і відвозить в хороший готель. Період безгрошів'я змусив мене зрозуміти, що нічого не дається легко. Від цього ви цінуєте все набагато вище ", - говорить модель Ірина Шейк.

Модель в березні минулого року народила дочку "Американському снайперу" акторові Бредлі Куперу. Зірка живе на два міста: Нью-Йорк і Санта-Моніку. Вперше пару бачили разом на Балі Інституту Костюмів Met Gala в травні 2015 року, через 2 місяці після розставання Шейк і футболіста Кріштіану Роналду. Бредлі Купеер зустрічався з англійською моделлю і актрисою Сьюкі Вотерхаус.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк топлес знялась у відвертій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути