Ексклюзиви
четвер, 14 січня 2021 18:51

Ірена Карпа захопила мережу знімками в стилі ню і поділилася порадами для приватних фотосесій
6

Письменниця 40-річна Ірена Карпа поділилася відвертими світлинами.

Співачка опублікувала допис в Instagram, у якому зібрала лайфхаки для приватних фотосесій. Також жінка показала декілька знімків, на яких позує оголена. Пікантні місця вона прикрила зеленою тканиною. У руках тримає книгу.

Артистка дала поради, як фотографуватися в стилі ню.

Співачка показала оголені фото
Фото: instagram.com/qarpa
Співачка показала оголені фото
Співачка показала оголені фото
Співачка показала оголені фото
Співачка показала оголені фото

"1. Головне – приймати себе. Не вдається до кінця приймати – фотошоп і його родичі вам допоможуть. Ми всі давно вже використовуємо маски в сторіз замість нафарбуватися. Тут особливо хочеться для підлітків та інших морально нестійких осіб наголосити: майже у всіх є целюліт на дупі і складки на животі, якщо його зігнути. Немає складок, якщо лягти на спину. У Франції на рекламних плакатах у метро, де ідеальне стегно моделі заввишки з 2 дядів, так і пишуть: "Застосовано фотошоп".

2. Знати, навіщо воно потрібно. Може, ти модель і за великі гроші? Може, з дитинства мріяла про обкладинку Playboy? Може, чуваку на 8 березня приємно зробити хочеш? Чи, може собі в старості, коли переглядатимеш старі альбоми з правнуками на колінах?

3. Ти обожнюєш фотографа чи фотографиню і мрієш мати роботу його авторства. З тобою в головній ролі. Переконайся, що фотограф не маніяк і спокійно фоткайся. Повісиш в спальні потім чи у вітальні, буде що родичам на Пасху показати.

4. Ти любиш людське тіло в принципі. І визнаєш його красу в будь-якому віці. І знаєш, що краса починається з тебе.

5. Тобі страшно наважитися. І знаєш, що якщо наважишся, то почуватимешся круто, бо перемогла свій страх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексапільна Ріанна похизувалася образом у напівпрозорому спідньому

Напевно, у мене всі ці причини були присутні в різний час. Не шкодую ані разу, бо пробую в житті все, що не шкодить іншим людям", - написала письменниця.

Письменниця і співачка Ірена Карпа 8 грудня відзначила 40-річчя. Напередодні ювілею Ірена поділилася з кореспондентом Gazeta.ua планами щодо святкування.

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа захопила мережу знімками в стилі ню і поділилася порадами для приватних фотосесій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути