пʼятниця, 11 червня 2021 15:22

Інтимне фото й переписка з "Холостяком": Лесю Нікітюк "зламали" в Instagram
6

Сторінку в Instagram телеведучої 33-річної Лесі Нікітюк зламали. Хакер замість її аватарки опублікував фото журналіста Дмитра Гордона. А в InstaStories показав інтимні фото Нікітюк і деяке листування з зірками.

Зокрема, злочинець опублікував переписку з героєм "Холостяка-11" Михайлом Заливаком. Також показали листування з артистом Максом Барських.

Нікітюк сторінку вже відновила. Ведуча написала звернення до підписників і зауважила, що здогадується, хто саме її "зламав".

Сторінку в Instagram телеведучої Лесі Нікітюк зламали
Фото: instagram.com/lesia_nikituk
Хакер опублікував її пікантне фото
Хакер показав переписку з артистом Максом Барських
Хакер показав переписку з "Холостяком" Михайлом Заливако
На аватарку замість фото ведучої поставили знімок Дмитра Гордона

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Який кайф, коли немає цицьок?" - Гвоздьова відповіла на критику

"Людина, яку, здається, знаю, вирішила в такий спосіб привернути мою увагу. Так от, шановний, я свою "Ж" і без вас можу виставити легко. Тому що свою "Ж" люблю. А те, що ви там попорпалися й виставили, повірте, не сильно вам і цікаво було. Навіть хакерам нецікаво копирсатися в моїх листуваннях. Фотку Гордона я, певно, залишу до ранку на аватарці", - зазначила вона в дописі під пікантним фото.

Телеведуча 33-річна Леся Нікітюк розчарувала шанувальників черговими знімками. На фото вона позує в напівпрозорому темному костюмі та босоніжках на високих підборах. Гламурний образ доповнила масивними сережками та браслетом. Волосся Нікітюк видається на кілька тонів темнішим.

Зараз ви читаєте новину «Інтимне фото й переписка з "Холостяком": Лесю Нікітюк "зламали" в Instagram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути