пʼятниця, 16 квітня 2021 13:59

Імпровізатор заробляв на однокласниках у шкільні роки

Імпровізатор заробляв на однокласниках у шкільні роки
Комік розповів одну зі смішних історій, яка трапилася з ним у шкільні роки. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Гуморист Костянтин Трембовецький поділився історіями з дитинства.

Учасник Improv Live Show на "Новому каналі" виріс в Одесі. Одну зі смішних історій, яка трапилася з ним у шкільні роки, розповів на YouTube-каналі Stopset.

"Якось у нас в школі йшов ремонт. Мене з однокласником попросили купити величезний лист ДВП розміром 4 на 4 метри. Нам дали гроші, і ми пішли на Привоз (ринок в Одесі. - Gazeta.ua). Купили ДВП і поверталися до школи. А в той день було штормове попередження і дуже сильний вітер. І ось ми, 13-річні, несемо цей лист. Нас піднімає вітер і переносить через дорогу", - згадав Трембовецький.

Також він заробляв на однокласниках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Задимів сусідів" - гуморист смажив шашлики на балконі

"У мене вдома було багато відеокасет - понад 100 штук. Я зробив спеціальний журнал з блокнота. Виписав всі назви фільмів, хто грає головні ролі, хронометраж і жанр кіно. Приходив до школи, пред'являв кожному учневі цей журнал, де був розписаний тариф на кожен фільм. Займався прокатом кіно", - додав комік.

Імпровізатор Костянтин Трембовецький поділився цікавими фактами про себе. Він розповів про те, що хотів навчатися на актора. Також Трембовецький розповів, яку має мотивацію для схуднення.

Зараз ви читаєте новину «Імпровізатор заробляв на однокласниках у шкільні роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути