понеділок, 15 липня 2013 10:57

Холлі Беррі вийшла заміж за батька своєї майбутньої дитини
5

Церемонія пройшла в замку Конде, розташованому на території комуни Валлера

Холлі Беррі на вихідних вирушила втретє до вівтаря. Тепер актриса одружена з французьким актором Олів'є Мартінесом.

Знаменитість вирішила не повідомляти пресі про весілля, проте низка видань написала про підготовку до урочистості. І чутки підтвердилися. У суботу Холлі разом з Олів'є дійсно стали чоловіком і дружиною у Франції. Церемонія пройшла в замку Конде, розташованому на території комуни Валлера. Спочатку була проведена цивільна церемонія відповідно до французького законодавства, потім було вінчання. На святі були присутні близько 60 гостей, а під кінець вечора на честь молодят був влаштований феєрверк.

Представники зірок поки не підтвердили інформацію про одруження офіційно.

Раніше Беррі говорила, що їй не надто подобаються пишні весілля.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Холлі Беррі зачарувала парижан

"Моє буде досить скромним, - заявила вона в минулому році журналу InStyle. - Я взагалі не часто відвідую подібні заходи, але нещодавно була на урочистості, на яку було запрошено 250 гостей. Я подумала: "Ну нічого собі, оце так весілля. У мене ніколи не буде такого, я не хочу". І я навіть не стала намагатися зловити букет нареченої".

Нагадаємо, 46-річна актриса зустрічалася з французьким актором протягом майже трьох років. Торік пара оголосила про заручини, і Холлі, яка раніше запевняла, що більше ні за що не вийде заміж, зізналася, що для неї самої це було несподіванкою.

З чуток, минулого року актори планували влаштувати невелику весільну церемонію, але після скандальної бійки Мартінеса з екс-бойфрендом Холлі Габріелем Обрі урочистість довелося відкласти.

У травні Холлі та Олів'є повідомили, що готуються стати батьками. Ближче до кінця року у пари народиться син.

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі вийшла заміж за батька своєї майбутньої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути