четвер, 08 вересня 2011 09:33

Гвінет Пелтроу захоплюється зрадниками

Гвінет Пелтроу захоплюється зрадниками

Гвінет Пелтроу в одному з інтерв'ю зізналася, що поважає зрадників і навіть захоплюється ними.

"Я романтична людина, але мені здається, що можна бути одночасно романтиком і реалістом, - заявила 38-річна актриса. - Серед людей, які викликають у мене повагу і захоплення, є й ті, у кого траплялися позашлюбні зв'язки. Ніхто не ідеальний, ми всі живі люди, і іноді інші засуджують вибір, який здається тобі правильним. Чим довше я живу, тим краще розумію, що не слід нікого судити. Ми всі намагаємося поводити себе правильно і гідно, але життя - дуже складна штука".

Нагадаємо, що Гвінет вже 7 років щасливо живе з лідером групи Coldplay Крісом Мартіном. У пари двоє дітей - 7-річна Еппл та 5-річний Мозес. Раніше актриса зустрічалася з актором Беном Аффлеком і у свій час була заручена з Бредом Піттом.

"Мені неймовірно пощастило, - каже Гвінет. - У мене чудові діти і чудовий чоловік, так що ... Стукаю по дереву!"

Втім, раніше актриса зізнавалася, що бути дружиною не завжди легко - навіть якщо ти заміжня за кращим у світі Крісом Мартіном.

"Довго жити з однією і тією самою людиною важко, - сказала вона, - і в наших стосунках бували не найприємніші періоди".

У суботу на Венеціанському кінофестивалі відбулася прем'єра фантастичного трилера "Зараження". Гвінет зіграла в цьому фільмі невірну дружину, яка, сама про це не підозрюючи, приносить в Америку смертельний вірус. Також у "Зараженні" знялися Метт Деймон, Джуд Лоу і Маріон Котійяр.

Зараз ви читаєте новину «Гвінет Пелтроу захоплюється зрадниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути