Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2012 15:31

"Групу давно потрібно було переформатувати" - Потап не вірить у розпуск "ВІА Гри"

"Групу давно потрібно було переформатувати" - Потап не вірить у розпуск "ВІА Гри"
Музикант вважає, що Меладзе набере новий склад в колектив Фото: glamurchik.tochka.net

Потап вважає, що розпуск групи "ВІА Гра" - це справжнісінький піар-хід. Про це співак розповів в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Це піар, бо закрити групу "ВІА Гра" - це маячня собача. Її треба було давно переформатувати, перезавантажити всю групу. Бажано було прибрати весь склад. Бо Альбіна постарше, Санта вийшла заміж, Бушміна гідна в принципі вже сольного проекту. Вони були три абсолютно різні дівчини. "ВІА Гра" повинна відповідати своїй назві. Молодець Костя! Піариться навіть на закритті групи", - підкреслив музикант.

Співак думає, що Костянтин Меладзе влаштує телевізійне шоу для пошуку нових учасниць в колектив.

"Набере трьох тьолок. Ще буде великий кастинг. І вся країна буде збирати по крихтах нові сісі для "ВІА Гри", нові голоси. І всі будуть переживати. Костянтин Меладзе дуже продуманий продюсер. Тож усі його ходи вже прописані. Виходячи з того, що він західно-думаючий продюсер, я думаю, що це все піар-хід", - підкреслив він.

Потап зазначив, що найцікавіше не в тому, що гурт розпускають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У цьому є якась хитрість" - Вінницька про розпад "ВІА Гри"

"Зараз же ялинки йдуть. Вони зараз зберуть півмільйона доларів на цих новорічних святах. І потім можна розганяти. Сказати: "Усе, дівчатка, дякую! До побачення!". Сам момент цікаво було б подивитися. Те, що закривають групу, це не цікаво. Костянтин, а можна подивитися, як ви дівчаткам скажете: "Дівчата, спасибі! Ось п'ятсот доларів. Ви були хороші"?", - звернувся до продюсера співак.

Зараз ви читаєте новину «"Групу давно потрібно було переформатувати" - Потап не вірить у розпуск "ВІА Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути