четвер, 12 квітня 2018 13:52

Гурт Milky Chance представить у Києві новий альбом

Гурт Milky Chance представить у Києві новий альбом

Гурт Milky Chance повертається до Києва через два роки, щоб представити фанатам альбом 2017 року "Blossom". Концерт відбудеться 7 червня в клубі Atlas.

Клеменс Ребайн і Філіп Дауш познайомилися, коли почали грати в шкільній джаз-групі Flown Tones. Ребайн - бас-гітарист, а Дауш - гітарист. Барабанщику, ім'я якого історія замовчує, швидко набридло, і він покинув колектив. Гурт розпався, але стосунки між Клеменсом і Філіпом залишилися.

Разом вони стали робити простішу музику - інді-поп, в якому відмінно поєднувалися фолк і реггі. У 2013 році вони стали вперто заливати треки на різні платформи. І один вистрілив. Та так, що потрапив в усі світові чарти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецький діджей Fritz Kalkbrenner представить у Києві новий альбом

Робота над другим альбомом "Blossom" зайняла чотири роки. За словами учасників гурту, такий великий термін був пов'язаний із щільною завантаженістю: колектив хотіли бачити всюди, навіть за два роки після виходу "Sadnecessary".

" Ми вчасно зупинилися, перепочили і сіли писати пісні в квартирі у Дауша. Це нас перезапустило - нова музика і повна ізоляція ", - розповідає Ребайн, відзначаючи, що" Blossom "вийшов більш електронним завдяки тому, що зіграний на справжніх інструментах, а не складений із семплів.

Як і "Sadnecessary", "Blossom" насичений атмосферою доброти й домашнього затишку. Клеменс і Філіп досі живуть в невеликому містечку Кассель в Німеччині і не збираються переїжджати.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Milky Chance представить у Києві новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути