вівторок, 10 квітня 2018 13:49

Гурт Fontaliza зняв новий кліп двома кадрами
11

Гурт Fontaliza зняв новий кліп
Фото: Прес-служба
Гурт Fontaliza зняв новий кліп
Гурт Fontaliza зняв новий кліп
Гурт Fontaliza зняв новий кліп
Гурт Fontaliza зняв новий кліп

В Галереї Лавра в Києві Fontaliza зняли кліп на пісню "Повільний рок-н-рол" – перший сингл з четвертого альбому гурту, який задумали опублікувати восени цього року.

Кліп Fontaliza "Повільний рок-н-рол" знято двома кадрами, відео поєднує театральне мистецтво та музику, репетиції постановки тривали півтора місяці. Вокаліст гурту і головний герой відео Павло Холошев брав уроки акторської майстерності.

"Кліп є театральною постановкою і знімали ми його двома кадрами. Тому права на помилку, на погану акторську гру, я не мав. Прямо на на знімальному майданчику я отримав додатковий майстер клас від керівника театральної трупи, завдяки якому тепер знаю, що головне - це внутрішній діалог. Ідея виникає в голові, знаходить форму і передається за допомогою жестів та емоцій. І мені це допомогло. Знімаю капелюха перед акторами, це дуже нелегка праця. У кліпі є момент, де я отримую від героїні хорошого ляпаса. Дублів було багато, і я отримував ляпаса знову і знову, поки в достатній мірі не опанував свою роль. Це було хорошею мотивацією)) Тепер я замислився над тим, щоб взяти більш поглиблені акторські курси. Це цікаво і корисно. Вся справа у внутрішньому діалозі. Спробуйте, допомагає", - говорить Павло Холошев, соліст Fontaliza.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Fontaliza представив оновлений склад

Режисер кліпу - Анастасія Ковальчук, молодий кліпмейкер, яка нещодавно зняла для O.Torvald кліп на пісню "Ліхтарі".

"В цьому відео ми розповідаємо історію взаємин між молодою парою мовою театральної пластики. Для зйомок "Повільного рок-н-ролу" ми задіяли хореографа, режисера та акторів театру і провели десятки репетицій разом із музикантами. Fontaliza – круті, бо готові вчитися новому, працювати до пізньої ночі, ставати кращими - а це найважливіше.", - сказала Анастасія Ковальчук, HOLSTfilms.

Трек та лірик-відео на пісню "Повільний рок-н-рол" Fontaliza презентували 3 квітня . Пісня вже в ротації українських радіостанцій, ексклюзивна прем'єра треку відбулась на "Просто Ради.О New Rock" в Києві.

"Пісня народилася на одному з моїх балконних джемів. Пізно вночі, коли на кухні вже дотлівала вечірка, я непомітно залишив її і усамітнився на балконі, щоб під диктофон награти мелодію, яка застрягла в голові і не давала спокою. Ось в такому полухриплому й напівсонному стані, в момент, коли вмирає вечірка, мене відвідало натхнення й з'явився "Повільний рок-н-рол", - говорить Павло Холошев.

Fontaliza – український гурт з Горлівки, що з 2014 грає інді-рок в Києві. Команда відома потужними лайвами, виступом у 2014 на НСК Олімпійському в якості підтримки ОЕ, виступами на фестивалях Atlas Weekend, Файне Місто, Республіка, Схід Рок. В 2017 році гурт презентував альбом "Born in coal dust", зараз працює над четвертим студійним альбомом.

Навесні 2018 Fontaliza оновила склад гурту, до Павла Холошева (лід-вокал, гітара), Артема Таланова (барабани) та Ігната Карташева (бас-гітара) приєднався молодший брат вокаліста – гітарист Юрій (Нестор) Холошев. Відтепер Fontaliza - це квартет, який має другу гітару й бек-вокал.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Fontaliza зняв новий кліп двома кадрами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути