Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2018 21:21

Гурт Fontaliza представив оновлений склад

Гурт Fontaliza представив оновлений склад
Гурт Fontaliza представив новий склад Фото: Прес-служба

Гурт Fontaliza повернувся до музичної діяльності.

Команда оновила склад, до Павла Холошева (лід-вокал, гітара), Артема Таланова (барабани) та Ігната Карташева (бас-гітара) приєднався молодший брат вокаліста – гітарист Юрій (Нестор) Холошев. Відтепер Fontaliza - це квартет, який має другу гітару й бек-вокал.

"Ми посилили колектив сильним музикантом і близькою нам по духу людиною – до нашого гурту приєднався мій молодший брат Юра (Нестор) Холошев. Саме з ним ми колись, надихнувшись фільмом Гая Річі, придумали назву Fontaliza. Наша музика стала дорослішою, багатшою й цікавішою. Мушу зауважити, що Нестор - це саме той елемент, якого не вистачало нашому колективу для повної хімії. Ми наелектризовані, заряджені й готові яскраво горіти", - говорить Павло Холошев, вокаліст Fontaliza.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група Fontaliza зіграла на першій в Україні гітарі, надрукованій на 3D-принтері

14 березня гурт презентує лірик-відео на пісню "Секретні коди", з альбому "Born in coal dust", реліз якого відбувся минулої весни.

Слова та музика – Павло Холошев, Студія – "Megamost" , м. Слов'янськ. Ідея відео – Fontaliza, Монтаж - Дмитро Безбородий.

Fontaliza готує до запису новий альбом, перший сингл з якого та відео на нього будуть оприлюднені цієї весни. Весь альбом планують публікувати в жовтні, тоді ж команда представить його наживо концертним шоу в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Fontaliza представив оновлений склад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути