середа, 18 квітня 2012 13:12

Гурт "Алібі" розпався остаточно

Гурт "Алібі" розпався остаточно
Ганна записала свій перший кліп Фото: obozrevatel.com

Через сварку сестри Завальські тепер не співатимуть разом. Подейкують, що причиною стала вагітність заміжньої Аліни. Однак Ганна, яка першою почала сольну кар'єру, каже, що родинний конфлікт до її творчості не має стосунку. На великодні свята вона зняла свій перший кліп, повідомляє ТСН.

"Я почала сольну кар'єру не тому, що все погано, а тому, що я хочу проявити себе так, як можу це зробити саме я, без керівництва, без зайвих якихось думок, порад", - розповіла в ефірі програми "ТСН.Особливе" Ганна Завальська.

Сестри завжди були поруч, та на зйомках першого кліпу Ганни Аліни не було.

"Вона не приймає жодної участі, але я знаю, що вона за мене рада, в цьому я абсолютно впевнена і не сумніваюся. Незважаючи на те, що ми в стані невеликого конфлікту", - зауважила співачка.

Ганна не хоче шукати продюсера і всі творчі проблеми збирається вирішувати сама. Розраховує лише на власні сили, навички і зв'язки.

"Відчуваю більше простору. Мені не доводиться порівнювати себе з кимось, з сестрою, яка теж для мене в багатьох моментах ідеал. Але тут, на цій території у мене абсолютна свобода", - наголосила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старша Завальська починає сольну кар'єру

До себе Ганна не підпускає навіть рідного батька, який продюсує дует "Алібі" багато років поспіль.

"Він буде спостерігати за мною. Я якось говорила, що він завжди для мене ангел охоронець, який завжди, як подушка безпеки, готовий підтримати. Але мені в даний момент мого життя необхідно діяти самостійно", - підкреслила Завальська.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Алібі" розпався остаточно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути