четвер, 05 квітня 2018 14:44

Гребенщиков прокоментував свої слова стосовно виступів у Луганську та Криму

Гребенщиков прокоментував свої слова стосовно виступів у Луганську та Криму
Борис Гребенщиков прокоментував скандальне інтерв'ю Фото: Прес-служба

Соліст гурту "Аквариум" Борис Гребенщиков прокоментував своє інтерв'ю ТАСС, в якому йшлося про ймовірність гастролів гурту на окупованих територіях України.

"ВСІМ, кого це схвилювало. Друзі мої! Спробую сформулювати ще раз, для повної ясності, про що саме мова. МИ НЕ ЗБИРАЄМОСЯ ПОРУШУВАТИ ЗАКОНІВ ні України, ні Росії, ні будь-яких ще загальновизнаних країн світової спільноти. Ми не збираємося порушувати існуючі і визнані всім світом кордони.

І ми визнаємо і поважаємо також і Будапештський меморандум 1993го року. З початку цивілізації досягаються домовленості між країнами і народами, і нехтувати цими домовленостями - значить розхитувати підвалини цивілізації. Ми не маємо наміру цього робити. Але при цьому я впевнений, що всі люди мають право слухати музику, яка їм потрібна, а значить розумні політики будь-якої країни, що піклуються про свій народ, здатні це визнати і винайти можливість донести музику до людей. Ось наша ТОЧКА ЗОРУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Время наеб..ниться" - Борис Гребенщиков заспівав нову пісню

Ми чекаємо можливості принести людям музику і СПОДІВАЄМОСЯ, ЩО ТАКА МОЖЛИВІСТЬ БУДЕ. ДЯКУЄМО."

Днями в інтерв'ю російському ТАСС Борис Гребенщиков заявив, що готовий виступити в Луганську та Донецьку, а також на території анексованого Криму. Щоправда, за словами музиканта, для цього потрібно "все грамотно організувати".

Зараз ви читаєте новину «Гребенщиков прокоментував свої слова стосовно виступів у Луганську та Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути