четвер, 07 вересня 2017 16:16

Горбунов показав, як знімають "Танці з зірками"
4

Показали залаштунки "Танців з зірками"
Фото: Прес-служба
Показали залаштунки "Танців з зірками"
Показали залаштунки "Танців з зірками"
Показали залаштунки "Танців з зірками"

Ведучий оновленого проекту "Танці з зірками" Юрій Горбунов провів унікальну екскурсію знімальним павільйоном в інноваційному форматі 360°. Глядачі віртуального туру зможуть відчути себе частиною проекту, адже матимуть можливість пройти шлях, який долає кожна з зіркових пар проекту щонеділі: від гримерних кімнат до зіркового балкону.

Розпочинається екскурсія з гримерних кімнат зірок. Саме в цій зоні учасникам проекту роблять макіяж, приміряють вбрання, тут тривають останні приготування перед виходом на паркет.

Ще одним місцем, куди зможе потрапити глядач екскурсії в форматі 360°, стане "Red room". Саме з цієї кімнати зірки виходять на паркет, а їхні колеги по проекту прискіпливо спостерігають та вболівають один за одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біль та драма: з "Танців з зірками" пішла перша пара

"У цій кімнаті атмосфера одночасно і святкова, і напружена, адже кожен вихід на паркет - це виклик і для самої зірки, і для її конкурентів", - зазначає телеведучий проекту Юрій Горбунов.

Зірковий екскурсовод також запрошує глядачів унікальної екскурсії відчути себе в ролі учасників, опинившись в серці знімального майданчика – на головному танцювальному паркеті країни. За допомогою спеціальної технології 360°, можна оглянути все, що бачать зірки оновлених "Танців з зірками": суддівський стіл, глядацьку залу та камери, які слідкують за кожним рухом учасника.

Після того, як виконання танцю вже позаду, кожна пара поспішає на зірковий балкон, з якого відкривається неймовірна панорама на знімальний майданчик. Саме з цього місця учасник проекту дізнаєтеся свої бали та місце в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Горбунов показав, як знімають "Танці з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути