Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2010 16:30

Голі дівчата з FEMEN обдурили охорону і зірвали модний показ (ФОТО)
9

Активістки Femen Саша Шевченко і Інна Шевченко зірвали фінал показу модельєра Олени Голець у рамках Українського тижня моди. Інцидент стався у вівторок ввечері під час шостого дня Ukrainian Fashion Week.

"Ми проривалися на показ за допомогою жіночої хитрості. Обдурили охорону, яка стояла на вході на показ, сиділи на сходинках, ховалися. Потім нам допомогла преса, ми сховалися там, де були журналісти. Сиділи на підлозі", - розповіла Gazeta.ua Інна Шевченко.

За її словами, коли вони з Сашею відчули момент, вискочили на подіум, де і розгорнулося дійство.

"Феменки" з плакатами і криками "Модель - не йди в бордель" і "Подіум - м'ясна крамниця" вискочили на подіум. Так дівчата закликали моделей не займатися проституцією.

Після цього один з організаторів спробував поговорити з дівчатами, але вони заявили що розмовлятимуть лише в присутності міліції, після чого одразу пішли, щоб уникнути неприємних ситуаций.

"У своїй основі, згадана індустрія, служить ширмою для тіньового секс-бізнесу в Україні. Велике число гарних дівчат і відсутність в Україні легкої промисловості та Fashion-індустрії призводять до дефіциту зайнятості моделей, чим користуються сутенери, перетворюючи тим самим подіуми на м'ясні крамниці", - говориться в пострелізі організації.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Голі дівчата з FEMEN обдурили охорону і зірвали модний показ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути