понеділок, 06 квітня 2020 00:31

"Голос країни-10". Змагалися учасники команди Потапа і Насті Каменських

"Голос країни-10". Змагалися учасники команди Потапа і Насті Каменських
Потап і Настя Каменських набрали своїх чвертьфіналістів. Фото: Інстаграм

У неділю, 5 квітня, на телеканалі 1+1 пройшов 12-й випуск вокального проєкту "Голос країни-10".

За місце у чвертьфіналі змагалися учасники команди Потапа і Насті Каменських (NK).

Випуск стартував з виступу Єрлана Баібазарова. Він підкорив зал і суддів виконанням хіта Ед Ширана – "Shape of You". Виступ співака подарував йому друге місце на кріслі й він потрапляє в прямі ефіри.

Учасник Максим Перепелиця своїм драйвовим виступом завів глядачів та змусив Тіну Кароль і Дана Балана танцювати. Після виступу Катерини Степури, зіркові наставники запропонували їй і Максиму створити дует й учасники разом потрапляють в прямі ефіри проєкту.

Анастасія Картвелішвілі своїм чуттєвим виконанням пісні Ірини Білик "Нас нет" вразила зіркових наставників Потапа і Настю Каменських. Вони запросили учасницю зайняти третє місце на кріслі.

Юлія Коровко своїм сильним виступом посунула з першого місця Єрлана Баібазарова, який весь випуск лідирував. Вона також буде змагатися у прямих ефірах.

Руслану Калашникову, Карину Балашову, Тоню Сову і Олесю Лейченко відправили на лаву запасних. Право "вкрасти" одного з учасників було тільки у Дмитра Монатіка, але він не скористався ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто продовжить боротьбу за звання "Голос країни" у одноіменному шоу

В результаті вокальних нокаутів в команду Потапа і Насті Каменських потрапили Єрлан Баібазаров, Анастасія Картвелішвілі, Юлія Коровко і дует Катерина Степура та Максим Перепелиця.

Через оголошений в Україні карантин перенесли прямі ефіри шоу "Голос країни-10". Що зменшити небезпеку, всі репетиції учасників із тренерами скасували або перевели в онлайн-режим, повідомили на сайті "1+1". Прямі ефіри, які планували на 5, 12 і 19 квітня, перенесли на інші дати.

Зараз ви читаєте новину «"Голос країни-10". Змагалися учасники команди Потапа і Насті Каменських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути