пʼятниця, 07 листопада 2008 09:27

Гітарист Rolling Stones готовий віддати за російську офіціантку $100 млн

Гітарист Rolling Stones готовий віддати за російську офіціантку $100 млн
У божевільному романі 61-річного гітариста RollingStones Ронні Вуда з юною росіянкою Катею Івановою, офіціанткою одного з лондонських барів, схоже, наступила розв"язка. Ні, Ронні не кинув 20-річну пасію, як того вимагали його дружина Джо, багато друзів і мати росіянки Ірина. У "відставку" доведеться піти самій Джо, з якою музикант прожив 23 роки. Вуд готовий офіційно розлучитися з нею, заплативши за свободу величезні відступні.

Ронні запав на Єку (так він називає Єкатерину) минулого квітня - дівчина обслуговувала один зі світських фуршетів. Залицяння музиканта Катя прийняла, хоча за віком він годився їй в дідусі. Вона і не знала, що її знайомий - учасник легендарної групи і багатій.

А далі закрутилася така любов, що дивувалися навіть найжвавіші британські таблоїди. Вуд відвіз новоспечену попелюшку в свій маєток, де провів з нею кілька місяців, чергуючи любовні утіхи з поголовним пияцтвом.

В кінці літа Джо, вражена зрадою дружина, вперше погрозила йому розлученням. Її адвокати оцінили розрив відносин в 82 млн. доларів. А чоловік візьми та і погодься!

За таку ганьбу ображена дружина вимагала збільшити суму відступних до 100 млн. доларів (загальний стан Вуда не набагато більший - $140 млн.). Проте він готовий задовольнити і цю вимогу. Мабуть, вважає, що що залишилися 40 мільйонів їм з Єкою вистачить на все, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Гітарист Rolling Stones готовий віддати за російську офіціантку $100 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути