пʼятниця, 26 листопада 2021 18:32

Фронтмен O.Torvald займався сексом під час прямого ефіру

Фронтмен O.Torvald займався сексом під час прямого ефіру
Фронтмен Євген Галич займався сексом у прямому ефірі. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Соліст гурту O.Torvald Євген Галич розповів про бурхливе минуле. Зараз - він має дружину й двох дітей. Та деякі історії з юності співака можуть вразити навіть найрозкутіших.

Музикант займався сексом під час прямого ефіру на радіо. Раніше Галич працював на різних радіостанціях і в різних містах. Про це рокер розповів у шоу "Хто зверху" на "Новому каналі".

"Якось у Полтаві (рідне місто музиканта. - Gazeta.ua) у нас був керівник, а в нього - донька. Ми почали зустрічатися. Коли в мене були нічні зміни, вона теж приходила на радіостанцію. Під час таких візитів у мене траплявся секс, і я паралельно говорив у мікрофон у прямому ефірі", - приголомшив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Займаються сексом без почуттів і розписуються без весілля: неочікувані факти про чоловіків і жінок

Блогерка, ведуча й учасниця проєкту "Супермодель по-українськи" Вікторія Маремуха зізналася, що не може терпіти в чоловіках. Вона поділилася деталями найгіршого побачення. Тоді Маремуха причепурилася: взула підбори, вбралася в гарну сукню, зробила зачіску й макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Фронтмен O.Torvald займався сексом під час прямого ефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути