Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2020 16:33

Фреймут похвалилася шикарною квартирою в центрі столиці
6

Українська телеведуча й учасниця проєкту "Танці з зірками" Ольга Фреймут показала свої розкішні апартаменти в Подільському районі Києва.

Фреймут проживає там разом зі чоловіком, гендиректором "Нового каналу" і продюсером Володимиром Локотком, а також дочками Златою і Євдокією та сином Валерієм. Фото ведуча запостила в Instagram.

Фото: instagram.com/freimutolia

"Для мене інтер'єр оселі – це паспорт людини. Ретельно займалася дизайном квартири на Подолі: щоб він був "ever green" і схожим на мене, щоб роки йшли йому на користь і не треба було міняти меблі. Хіба реставрувати. Я люблю, коли стиль у будинку живе з господарем, дорослішає, старіє", – написала Фреймут.

Інтер'єр у квартирі виконаний із використанням натуральних матеріалів у світлих тонах. Нещодавно ведуча повісила на стіну велике панно у вигляді дерев'яної мапи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вона чи то псих, чи то прибулець - Нікітюк висловилася про Фреймут

Фреймут повідомила, що одужала від коронавірусу. Телеведуча також опублікувала фото негативного ПЛР-тесту на наявність Covid-19.

"Друзі! Я поборола Covid. Навіть не віриться. Вдячна всім за підтримку. Рідним - за любов і турботу", - написала Фреймут в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Фреймут похвалилася шикарною квартирою в центрі столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути