Ексклюзиви
вівторок, 09 серпня 2011 18:18

Філіп Кіркоров приїхав до України з новою фігурою
20

Фото: Фото: Євген Колесник

На вихідних у кримському селищі Орловка під Севастополем закінчився музичний фестиваль "Золотий грамофон". Його відвідали Юлія Савичева, Авраам Руссо, Тіна Кароль, Наталія Могилевська та Філіп Кіркоров.

За 2 години до початку концерту над сценою піднялися клуби диму. Один зі працівників сцени викликав пожежників. Вони приїхали за 10 хв. Виявилося, що загорівся покинутий вагончик за сценою. Вогонь загасили піною за півгодини.

Близько 7 вечора біля Зоряного пляжу охоронці розстелили червону доріжку. Зірки починають з'їжджатися за 2 год. Першими червоної доріжкою пройшли учасники шоу "Фабрика зірок" брати Борисенки і Стас Шурінс. Потім на білому лімузині приїхав співак Авраам Руссо.

"Найближчим часом збираюся відрити в Києві свій ресторан вірменської кухні. Хотів зайнятися ресторанним бізнесом ще в Москві, та довелося починати це в Нью-Йорку. Створювали ресторан разом з дружиною. Рік робили ремонт. Ще стільки ж вивчали місцеві закони. Там для цього потрібно більше 10 ліцензій. В Росії й Україні це зробити на багато легше", - розповів він.

Російський співак Філіп Кіркоров пройшовся червоної доріжкою у білому костюмі. Він помітно схуд.

"Сів на сувору дієту і відмовився від своєї улюбленої газованої води. За 2 місяці скинув 10 кілограмів.", - похвалився Кіркоров.

За 3 дні фестивалю Кіркоров змінив 7 нарядів. Він позував перед камерами у яскраво-рожевому костюмі, в шортах і в балахоні.

Співачка Наталія Могилевська на сцені виконала пісню "Любила". Потім вона підбігла до ведучих — Марії Єфросиніної і Сергія Кузіна. Обіймала і цілувала їх. Робила це так експресивно, що в Єфросиніною випав з рук мікрофон.

Майже всім учасникам фестивалю вручили статуетку "Золотого грамофону". Кажуть, їх робили з мармуру і алюмінію. Зверху покривали низькопробним золотом.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров приїхав до України з новою фігурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути