пʼятниця, 15 червня 2012 09:46

Філіп Кіркоров після скандалу з Тіматі вирішив взяти паузу

Філіп Кіркоров після скандалу з Тіматі вирішив взяти паузу
Співак півроку буде відпочивати від роботи Фото: ИТАР-ТАСС

Популярний виконавець Філіп Кіркоров заявив про те, що вирішив взяти паузу на півроку. Артист не буде брати участь ні в яких зйомках, його не буде ні на одному з найближчих фестивалів і концертах. Таке рішення прийняв співак після скандалу з репером Тіматі.

До слова, Тіматі теж вирішив взяти тайм-аут, проте не на радикальні півроку, а на скромні три місяці. "Ми не будемо давати інтерв'ю в найближчі три місяці, а коментувати те, що трапилося не збираємося взагалі ніколи, ми вже все сказали!" - заявив директор реп-виконавця. Філіп Кіркоров вирішив не користуватися послугами свого офіційного представника і сам оголосив про обітницю мовчання.

Випадання поп-короля з життя російського шоу-бізнесу загрожує багатьом гучним майбутнім подіям великими проблемами. На носі такі заходи як "Слов'янський базар" у Вітебську та "Нова хвиля". Виходить, що Філіп Кіркоров пропустить, як мінімум, дві ключових події року. Артист уже оголосив, що не приїде на "Слов'янський базар", де він був заявлений як хедлайнер. І це при тому, що Лукашенко тільки в травні нагородив артиста орденом Франциска Скорини за "значний особистий внесок у розвиток і зміцнення білорусько-російських культурних зв'язків та високу виконавську майстерність". Уже відомо, що підмінить Кіркорова Ірина Аллегрова.

Філіп не заспокоївся і буквально вбив своїх численних шанувальників повідомленням, що його не буде і на "Новій хвилі". Примітно, що там же буде відсутня і муза цього конкурсу - Алла Пугачова. Однак як поставився до відмови від виступу друг Кіркорова композитор Ігор Крутой, який є одним з організаторів "Нової хвилі", невідомо.

ВІДЕО: Тіматі "опустив" Кіркорова у новому кліпі

Деякі світські хронікери припустили, що рішення Філіпа піти у тінь пов'язано зовсім не зі скандалом, що розгорівся, а з тим, що Алла Пугачова вирішила відродити свої "Різдвяні зустрічі". Нібито Кіркоров приймає в цій вкрай засекреченій справі активну участь.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров після скандалу з Тіматі вирішив взяти паузу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути