Ексклюзиви
середа, 28 вересня 2011 13:11

Фермер відчитав Ріанну за голі груди
9

Зірка R&B співачка Ріанна не може зупинитися у своїх творчих експериментах. Днями виконавиця була зайнята зйомками відеокліпу на композицію We Found Love. В якості знімального майданчику РіРі вибрала пшеничне поле неподалік від Белфаста, Ірландія. Але відверті зйомки викликали деяке невдоволення у місцевих фермерів.

Ріанна ходила по полю в своїх знаменитих міні-шортах і фланелевій сорочці. Остання була розстебнута і під нею виднілася червона бандана, якою співачка прикрила груди.

Зірка з захватом танцювала, час від часу погладжуючи власний бюст. Місцева публіка була в захваті. Однак власнику поля, 61-річному Алану Грему подібне не сподобалось. Після того як РіРі пройшлася по полю топлес, він вийшов зі свого трактора і звернувся до зірки.

Як заявив фермер, він не знає хто така Ріанна, але в будь-якому разі їй слід прикрити груди перебуваючи на його землі.

"Я поговорив з Ріанною, - розповів чоловік. - Сподіваюся, вона зрозуміла звідки я. Наостанок ми потиснули один одному руки". Алан Грем пояснив, що, люди, які домовлялися з ними про оренду поля, не сказали, для яких саме зйомок воно їм знадобиться.

We Found Love вже другий тиждень перебуває на верхніх рядках хіт-парадів, тому співачка планувала зняти "гаряче" провокаційне відео. Ця композиція - провісник нового альбому Ріанни, який побачить світ 21 листопада. Назва шостої платівки поки не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Фермер відчитав Ріанну за голі груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути