субота, 01 вересня 2018 10:54

Феєричні Imagine Dragons розкачали "Олімпійський"
21

Imagine Dragons
Фото: Юрій Грязнов
The Vaccines
The Vaccines
Imagine Dragons
Imagine Dragons

На київському НСК "Олімпійский" виступила поп-рок-сенсація, гурт Imagine Dragons.

Солд-аут, яскраве шоу та одкровення від музикантів вразили прихильників, які завітали на концерт з різних міст.

За кілька годин до початку концерту віддані фанати почали стікатися під сцену, щоб зайняти місця поближче до кумира. Аудиторія "драконів" має широкий віковий діапазон, хоча все ж таки більше було людей юного віку, які у футболках з назвою колективу на пам'ять вивчили їхні всі пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Натяк на кандидатуру?" - "Океан Ельзи" випустили музичне відео з бюлетенем

Автор: Юрій Грязнов
  The Vaccines
The Vaccines
Автор: Юрій Грязнов
  The Vaccines
The Vaccines

Концерт розпочався майже без затримки. Після динамічного розігріву британців The Vaccines, які виконали 7 пісень, на сцені запалили, у повному розумінні цього слова, Imagine Dragons.

Світлове шоу, ідеальний звук та десятки тисяч ліхтариків, які заполонили чашу стадіона приголомшували.

Почали Imagine Dragons з легендарної "Radioactive", яка здійняла справжній фурор, а соліст Ден Рейнольдс у самих шортах та кросівках розкачав публіку з перших нот.

Протягом концерту гурт виконав 31 пісню, серед яких: "It's Time", "Thunder", "Believer", "Whatever It Takes", "Next to Me" і навіть кавер Every breath you take на трек гурту Police. Все це з драйвом та в контексті.

Автор: Юрій Грязнов
  Imagine Dragons
Imagine Dragons

Рейнольдс зізнався, що багато років тому йому діагностували депресію і він закликає кожного не боятися говорити про власні проблеми, і не здаватися.

"Мені поставили діагноз депресія кілька років тому, у своїх піснях я передав той біль. Серед нас є ті, хто страждає на цю недугу теж. Не бійтеся говорити про неї і не відбирайте своє життя у нас. Ви нам потрібні. Я люблю вас", - говорив зі сцени Рейнольдс.

Автор: Юрій Грязнов
  Imagine Dragons
Imagine Dragons

Під час однієї з пісень фани передали артисту український прапор, а пізніше Рейнольдс спустився до фан зони і потиснув руки шанувальникам. До речі, музиканти прогулялись перед концертом Києвом, оцінили місцеві пам'тки та монастирі і були вражені. Про це розповів соліст зі сцени. Самі музиканти були здивовані своїм успішним дебютом в Кєві і кілька разів наголосили на тому, що після такого першого разу, вони повернуться в Україну знов.

Серед присутніх у залі було чимало українських публічних персон, серед яких співак Женя Толочний.

Автор: Юрій Грязнов
  Imagine Dragons
Imagine Dragons

"У меня не було жодних очікувань від концерту. Я думав, що наживо буде важко виконати таку енергетично складну музику. Але, коли подивився весь концерт, зрозумів, що цей соліст енерджайзер. Він на межі, ідеально виконав свої вокальні, непрості партії, рівень гри музикантів дуже крутий. Я не вивчав дискографію гурту, але не міг відірватися від них весь концерт. Отримав неймовірний заряд любові, музики, енергетики. Зовнішньо соліст виглядає здоровим, зарядженим наче куля. І решта музикантів на сцені теж. Рівень виконаня: нарешті дочекалися гарного звуку на стадіоні. Приїзд Imagine Dragons, гурту, який популярний саме зараз, а не як буває, коли приїздить артист популярний 20-ть років тому, показав смаки аудиторії. Сьогоднішній концерт довів, що люди в Україні навчились слухати гарну музику і вони знають, яка вона. Український виконавець теж має збирати таку аудиторію, адже у нас є гідний продукт", - говорить Gazeta.ua Толочний.

Гурт Imagine Dragons відомі багатьом завдяки своїм хітам-рекордсменам на стрімінгових сервісах та відеохостингах, але лише живий концерт розкриває гурт та його творчість у повній мірі. Про це говорив у своїх інтерв'ю і сам соліст, який зізнається, що його деякі хіти мають певний хайп, але це не те заради чого вони працюють. Адже, коли йому подобається артист, то він хоче купити його альбом, де буде 10 та більше пісень такої ж гарної якості.

На рахунку Imagine Dragons більше 20 міжнародних музичних нагород та близько 80 номінацій. Гурт номіновано на дві премії Grammy 2018 року. Imagine Dragons виступали на більшості найбільших фестивалів, включаючи Glastonbury, Reading & Leeds, Lollapalooza тощо. Виступ на "Олімпійському" став першим концертом американців в Україні. Але після такого теплого прийому, за словами музикантів, вони повернуться ще не раз.

Автор: Юрій Грязнов
  Imagine Dragons
Imagine Dragons
Автор: Юрій Грязнов
  Imagine Dragons
Imagine Dragons
Зараз ви читаєте новину «Феєричні Imagine Dragons розкачали "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути