Ексклюзиви
субота, 22 лютого 2020 21:44

Євробачення 2020: Виступ Девіда Аскельрода шокував суддів

Євробачення 2020: Виступ Девіда Аскельрода шокував суддів
Девід Аскельрод постав у образі Джона Сноу. Фото: ТСН

Учасник нацвідбору на "Євробачення-2020" Девід Аскельрод під час фіналу постав у образі Джона Сноу із "Гри Престолів". Він заспівав ліричну баладу Horizon.

За словами артиста він дослухався до слів жюрі у півфіналі і змінив постановку. "Ми зробили висновки і за два дні все зробили з нуля", - повідомив Девід.

Судді високо оцінили виступ виконавця.

"Хочу виказати своє захоплення. Дуже вдале рішення змінити зачіску і костюм. Сьогодні ви додали. Я побачив закоханого чоловіка, який співає саме свою пісню".

"Мені дуже сподобалося. У своєму жанрі ти найкращий. Інша справа, це ті кому подобається цей жанр. Наразі було круто, ви прибрали ангелів. Це було дуже чисто, гідно", - відзначив виступ Аксельрода Андрій Данилко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вокалу немає" - виступ фіналіста нацвідбору розкритикували в мережі

Тіна Кароль взагалі заявила, що вийшла б заміж за артиста.

"Я шокована. Як можна за тиждень зробити таке неймовірне перевтілення. Ти рвеш за свою любов. Я б вийшла за тебе. За всі роки, що я тебе знаю, це найкращий виступ", - зазначила Тіна.

Цього року Національний відбір на конкурс "Євробачення-2020" стартував 16 жовтня за оновленими правилами. Так, учасником Національного відбору міг бути виконавець або колектив, який не здійснював концертної діяльності на території РФ із 2014 року, не планував та не анонсував її під час конкурсу й до фіналу "Євробачення", а також не в'їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення 2020: Виступ Девіда Аскельрода шокував суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути