Вільні гроші шеф-кухар Євген Клопотенко витрачає на їжу.
Про це він розповів Gazeta.ua.
"Намагаюся не купувати дорогих речей, просто не бачу в цьому цінності. Якщо в мене з'являються вільні гроші, найімовірніше, витрачу їх на їжу, як би це дивно не звучало", - сказав він.
"Ціную подарунки. Ними люди завжди хочуть щось сказати, висловити вдячність чи любов. Одного разу в дитинстві мені подарували велику пожежну машину. Пожежником я так і не став, але ту радість від подарунка пам'ятаю і досі. У дорослому віці знайома подарувала браслет, на якому була викарбувана дата моєї перемоги в телепроєкті "МастерШеф" - він і зараз є в мене, я його ціную", - додав Клопотенко.
Також він розповів про те, як перейшов на українську мову.
"Ключовий момент трапився тоді, коли на програмі "Все буде добре" оголосили про квоти на українську мову в ефірі. Того дня вони набули чинності, і потрібно було переходити на українську. Я зрадів, адже добре говорив українською і до цього. Та саме цей момент можна вважати поворотним", - поділився Євген.
Євген Клопотенко - один із найвпізнаваніших кулінарних експертів України, співзасновник ресторану "100 років тому вперед", автор популярного в Україні кулінарного сайту klopotenko.com. 2015 року Євген заявив про намір поліпшити культуру харчування в Україні, а сьогодні він автор проєкту CultFood, в рамках якого створено нову збірку рецептур для навчальних закладів України. Євген є постійним експертом програми "Сніданок з 1+1", у якій вчить глядачів готувати легко і смачно. З 2019-го є членом журі Національної ресторанної премії "СІЛЬ".
Коментарі