Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2011 13:05

Єва Герцигова повернула свої форми на сьомому місяці вагітності
5

Фото: Harper's Bazaar

37-річна Єва Герцигова, яка перебуває на сьомому місяці вагітності, прикрасила сторінки квітневого номера журналу Harper's Bazaar. Вона зізналася в тому, що знову відчуває себе жінкою.

На сторінках весняного номера Harper's Bazaar чеська супермодель виглядає чарівно в нарядах від Lanvin, Christian Dior і Chanel. В останні роки Єва Герцигова втратила свої видатні форми, які прославили її на весь світ, і тепер рада їх поверненню.

"Вагітність не робить нас сексуальними, - міркує вона в інтерв'ю. - Але ми стаємо більш чутливими. Я знову відчуваю себе жінкою!"

"За перші три місяці я буквально розцвіла, - розповідає щаслива мама 3-річного сина Джорджа. - Моя шкіра і волосся в чудовому стані, а фігура ... Збоку здається, що я зробила підтяжку обличчя та збільшила розмір грудей удвічі! Це дивно знову відчути тіло, яке було в тебе в 20 років ".

Єва Герцигова чекає другу дитину від свого італійського коханого Грегоріо Марсії, з яким живе разом уже дев'ять років. Зараз зоряне сімейство перебуває у передчутті.

"Старший син Джордж такий милий, весь час питає мене про дитину, і гладить по животу, - розповіла супермодель. - Всі ми дуже схвильовані і з нетерпінням чекаємо появи малюка на світ".

Зараз ви читаєте новину «Єва Герцигова повернула свої форми на сьомому місяці вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути