середа, 18 квітня 2018 23:03

Емілі Ратаковскі вразила елегантним образом на прем'єрі фільму
5

Емілі Ратажковскі
Фото: dailymail.co.uk
Емілі Ратажковскі
Емілі Ратажковскі
Емі Шумер виконала головну роль у фільмі "Красуня на всю голову"
Емілі Ратажковскі

Американська модель і акторка 26-річна Емілі Ратаковскі побувала на прем'єрі фільму "Красуня на всю голову" у Лос-Анджелесі, Каліфорнія. У комедії вона зіграла разом з Емі Шумер, яка виконала головну роль.

Червоною доріжкою Ратаковскі пройшлась у довгій чорній сукні в паєтках Michael Kors. Засмаглу шкіру модель було видно через виріз на животі. Свій образ знаменитість доповнила чорними босоніжками на підборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емілі Ратажковскі топлес закликає купувати нову лінійку купальників

Відверті елементи сукні розвіяли чутки західних таблоїдів про можливу вагітність Ратаковскі. Такі припущення виникли після того, як модель опублікувала неоднозначне фото у себе на сторінці в Instagram. На ньому вона позує з фруктом біля живота.

Автор: Instagram
  Емілі Ратажковскі
Емілі Ратажковскі

"Урожай фруктів", - підписала Емілі світлину. Шанувальники зробили висновок, що зірка і сама виношує плід. До того ж у лютому модель таємно одружилась з продюсером Себастьяном Беар-МакКлардом.

Нещодавно Емілі Ратаковскі поділилась відвертим фото з шанувальниками. На ньому знаменитість позує у прозорому плащі бренду PVC. Під нього вона вирішила нічого не одягати.

Зараз ви читаєте новину «Емілі Ратаковскі вразила елегантним образом на прем'єрі фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути