середа, 26 жовтня 2011 18:52

Емі Вайнхаус померла від алкоголю — офіційно

Емі Вайнхаус померла від алкоголю — офіційно

У крові британської співачки Емі Вайнхаус, яка раптово померла в липні 2011 року, було виявлено велику кількість алкоголю. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на дані судової експертизи, які були оголошені 26 жовтня.

Вміст спиртного в крові Уайнхаус в 4,5 рази перевищив дозу, допустиму у Великій Британії при керуванні автомобілем (80 міліграмів на 100 мілілітрів крові). У разі Емі, на 100 мілілітрів крові припало 416 міліграмів алкоголю. Як заявила коронер Сюзанн Грінуей, "ненавмисним наслідком прийому цієї потенційно смертоносної дози стала її (Вайнхаус - ред.) раптова смерть".

За словами особистого лікаря співачки Крістіни Ромет, Вайнхаус утримувалася від вживання алкоголю в останні тижні перед смертю, проте 22 липня "зірвалася" і менше доби потому була знайдена мертвою у себе вдома в Кемдені. Як повідомляє The Daily Telegraph, поліція виявила в апартаментах Вайнхаус три пляшки з-під горілки - дві великі і одну маленьку. Літраж ємностей не уточнюється.

Незабаром після смерті Емі Вайнхаус - 23 липня 2011 року - слідство заявило, що в її крові не було виявлено слідів заборонених препаратів, про алкоголь також нічого не повідомлялося. Офіційно смерть співачки була пояснена природними причинами - поліція не знайшла в ній складу злочину.

При цьому ЗМІ припускали, що артистка, яка більшу частину життя зловживали алкоголем і наркотиками, померла в результаті їхньої згубної дії на організм. Батьки Вайнхаус заперечували цю версію, заявляючи, що деякий час до смерті Емі кинула пити і вживати заборонені речовини.

Зараз ви читаєте новину «Емі Вайнхаус померла від алкоголю — офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути