Ексклюзиви
середа, 28 серпня 2024 11:55

Олена Зеленська у образі кежуал приїхала на Закарпаття: яскраві фото
9

Олена Зеленська на Закарпатті
Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine
Олена Зеленська на Закарпатті
Олена Зеленська на Закарпатті
Олена Зеленська на Закарпатті
Олена Зеленська на Закарпатті

Перша леді Олена Зеленська приїхала на Закарпаття з робочим візитом.

Дружина президента відвідала "Голосний кемп" - табір, де діти, постраждалі від війни, проходять психологічну реабілітацію. Для зустрічі обрала образ кежуал.

Одягла білу футболку, чорні штани та стримані прикраси. Олена зібрала волосся й зробила повсякденний макіяж.

"У нашій роботі немає нічого важливішого, аніж добробут дітей - ментальний і фізичний. Тож рада бачити, що бодай на якийсь час у таборі діти можуть переключити свою увагу на ігри, відпочинок, навчання - усе те, чим вони й мали б займатися в цивілізованому світі, якби не війна. Це найменше, що можемо для них зробити", - написала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Зеленська зачарувала стильним образом на конференції послів: фото

Крім цього Зеленська показалась у центрі життєстійкості в Ужгороді. Перед камерою дружина президента постала в сірому костюмі оверсайз, білій сорочці та з масивними прикрасами.

"Влучна назва, бо вона про саму суть: центри допомагають людям вистояти, розв'язавши їхні найнагальніші життєві питання. Від соціальної та юридичної допомоги, допомоги з документами до психологічної підтримки. Центри - частина Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?". Держбюджет фінансує роботу психологів, соціальних менеджерів і фахівців із соціальної роботи, які вже надали допомогу понад 350 тисячам відвідувачів. Люди приходять із дуже різними запитаннями: від "куди звернутися по необхідні документи?" до "як жити далі?", - зазначила перша леді.

Раніше Зеленська привітала українців з Днем державного прапора. Дружина президента опублікувала фото наших захисників, спортсменів і дітей з синьо-жовтим стягом у руках.

Зараз ви читаєте новину «Олена Зеленська у образі кежуал приїхала на Закарпаття: яскраві фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути