середа, 19 жовтня 2022 12:29

Ексдружина Кличка вирішила остаточно попрощатися з минулим 

Ексдружина Кличка вирішила остаточно попрощатися з минулим 
Наталія Єгорова – колишня спортсменка й фотомодель. Фото: instagram.com/natalia_klitschko_official

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка 48-річна Наталія оголосила, що починає нову сторінку свого життя без прізвища ексчоловіка.

Вона повернула своє дівоче прізвище – Єгорова, про що повідомила в Instagram.

"У наступні декілька днів ви побачите зміну мого імені на усіх моїх акаунтах у соціальних мережах та медіа. Протягом останніх 25 років багато хто з вас знали мене як Наталію Кличко, і лише деякі з вас знали моє справжнє ім'я. Я хочу продовжити свій новий життєвий шлях і розпочати нову історію, яку я починаю писати з чистого аркуша під своїм власним ім'ям", – заявила Єгорова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Віталія Кличка переїхала в Німеччину: розлучена мати допомагає їй обжитися

Додала, що зі зміною прізвища її цілі, життєва позиція та життєві цінності "залишаються незмінними". І вона надалі "нестиме світло, добро і любов у цей божевільний світ".

"Я завжди допомагала і буду допомагати й підтримувати тих, хто цього найбільше потребує – діти та жінки. Я й надалі буду голосом для тих, у кого його забрали, і для тих, хто не може сьогодні говорити за себе. І я буду прагнути з кожним наступним кроком ставати кращою версією себе", – написала Єгорова.

Наталія Єгорова й Віталій Кличко одружилися 1996 року. Ексдружина Кличка – колишня спортсменка й фотомодель.

Колишнє подружжя виховує синів Єгора й Максима, 2000-го і 2005 року народження. Також доньку Єлизавету-Вікторію, 2002 року народження.

Про розлучення Кличко публічно оголосив у серпні цьогоріч. Згодом це підтвердила і сама Єгорова. Подружжя багато років жило у різних країнах.

Зараз ви читаєте новину «Ексдружина Кличка вирішила остаточно попрощатися з минулим ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути