понеділок, 18 червня 2012 11:56

Екс-бойфренд Ріанни розгромив нічний клуб через співачку
5

Відомий виконавець R&B Кріс Браун продемонстрував рану на підборідді, отриману в бійці з іншим представником цього музичного напрямку - канадcьким репером Дрейком.

Під час вечірки, в нічному клубі Club WIP, влаштованої в честь нинішньої коханої Кріса Брауна Тейани Тейлор, стався неприємний інцидент. Так, бійка з киданням пляшок між Крісом Брауном і репером Дрейком розгорілася близько 4-х годин ранку 12 травня.

Як повідомляє поліція Манхеттена, бійка почалася після того, як столик, за яким сиділа компанія Брауна, обмінялася напоями зі столиком компанії Дрейка. Разом з алкоголем, Браун отримав записку з коментарем з приводу його стосунків з колишньою подругою Ріанною. Що конкретно було написано у записці не відомо, але її зміст явно зачепив запального співака. Відразу ж після її прочитання Дрейк і Браун затіяли бійку, трощачи все навколо.

До моменту приїзду поліції обидва учасники бійки встигли залишити заклад. Кількох невинних постраждалих відвідувачів клубу довелося госпіталізувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ріанна повернулася до колишнього бойфренда, який побив її

Вже на наступний день в мікроблозі Кріса Брауна з'явилася фотографія його розсіченого підборіддя. Коментар до фото містив велику кількість нецензурних висловлювань на адресу Дрейка.

Нагадаємо, стосунки Ріанни і Кріса Брауна тривали майже рік. Проте 8 лютого 2009 року в ніч перед Греммі, Браун побив співачку. Відтоді Кріс неодноразово приносив свої публічні вибачення Ріанні, рік проходив курс психотерапії і відпрацював 1400 годин громадських робіт.

Що стосується Дрейка, той факт, що між ним і Ріанною роман, не підтверджувався. Тим не менш, кліп, в якому Ріанна і Дрейк чуттєво обнімаються і цілуються, наводив на цілком певні думки про їхні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Екс-бойфренд Ріанни розгромив нічний клуб через співачку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути