пʼятниця, 18 листопада 2011 11:50

Екс-"ВІА Гра" Тетяна Котова показала груди в Playboy

Колишня учасниця сексуального тріо "ВІА Гра" Тетяна Котова з'явилася на обкладинці грудневого номеру журналу Playboy. Дівчина постала в образі ретро-діви.

Фотосесія для чоловічого журналу проходила в номері одного з кращих готелів Москви. Зйомка зайняла 12 годин. Тетяна Котова приміряла на себе образ ретро-діви. Блондинка томно дивилася в об'єктив і радувала знімальну групу розкішними бюст'є, корсетами та панчохами з підв'язками.

Під час фотосесії Тетяна Котова дала інтерв'ю і повідомила сенсаційну новину про свій відхід з дівочої групи "ВІА Гра". Виявляється, причиною тому стали не тертя з іншими солістками колективу, як це вважалося раніше, а пристрасть.

До відходу з "ВІА Гри" Котову підштовхнув її коханий.

"До любовних стосунків я підходжу обдумано і з деякою часткою прагматизму і намагаюся прораховувати можливі ситуації. Єдине, що я можу собі дозволити, - це несподівано поїхати куди-небудь з коханим. Або піти з групи", - заявила дівчина.

Котова розповіла, що її коханий не міг змиритися, що його дівчина їздить по сторонах і селах у нескінченних гастролях і належить більше публіці, ніж йому. Втім, з бойфрендом, заради якої Тетяна пішла з групи, вони вже не разом: в інтерв'ю красуня зізналася, що її серце абсолютно вільне.

Котова повідомила, що не поспішає виходити заміж, і зізналася, що в даний момент її серце вільне. Артистка розповіла, яким повинен бути чоловік, щоб підкорити її: "Він повинен бути впевнений в собі і наполегливий - ось що я по-справжньому ціную. А то мені дуже часто зустрічаються сором'язливі закохані суб'єкти, які начебто і хочуть познайомитися, але нічого не роблять".

Зараз ви читаєте новину «Екс-"ВІА Гра" Тетяна Котова показала груди в Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути