неділя, 21 лютого 2021 16:13

Катерина Кухар показала у ліжку стрункі ноги і заспівала

Катерина Кухар показала у ліжку стрункі ноги і заспівала
Суддя "Танців з зірками" "заспівала", повторюючи слова безсмертного хіта Біллі Уизерса - Аin't No Sunshine Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Катерина Кухар захоплює шанувальників своєю витонченістю, жіночністю і при цьому гострим язиком і сталевим характером. Прима-балерина любить ділитися знімками у фотоблозі і часто пише філософські пости. Але не обходиться і без розважальних дописів.

Суддя "Танців з зірками" вирішили долучитися до челленджу, пов'язаному з виходом на екрані нового шоу пародій з участю українських звез – "Ліпсінк батл". Балерина опублікувала в Instagram відео, на якому "заспівала".

На ній – ніжно-ліловий кашеміровий светр-оверсайз і легка спідниця, яка дозволяє розглянути стрункі голі ніжки прими. Вона кокетливо оголила одне плече. А її красиві акуратні локони чудово вписалися в жіночний і ніжний образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскравий макіяж і міні: Катерина Кухар показала фото себе в юності

Суддя "Танців з зірками" "заспівала", повторюючи слова безсмертного хіта Біллі Уизерса - Аin't No Sunshine. До речі, за цю пісню виконавець був удостоєний кількох "Греммі"!

Шанувальники Катерини оцінили її відео і залишили компліменти та похвалу, зацікавившись новим проектом. "Чудова", "Миленька", "Красуня", "Це щось новеньке", - писали вони в коментарях.

Прем'єри балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов вперше за багато років провели зимовий відпочинок на морі - побували з дітьми на Мальдівах. Артисти поділилися красивою фотосесією та враженнями.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар показала у ліжку стрункі ноги і заспівала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути