Ексклюзиви
вівторок, 28 липня 2020 14:47

Джон Траволта завершує акторську кар'єру

Джон Траволта завершує акторську кар'єру
Інсайдери повідомляють, що голлівудський актор хоче поставити крапку в кар'єрі і більше не зніматися в кіно. Фото: Instagram

Американський актор Джон Траволта йде з кіно після смерті дружини Келлі Престон. У своєму Instagram 66-річний Траволта опублікував фотографію коханої жінки, повідомивши про смерть Престон, і написав, що хоче побути з дітьми.

"Я зроблю невелику перерву, щоб бути з моїми дітьми, які втратили матір, тому вибачте мене заздалегідь, якщо ви не будете чути про нас якийсь час", - підписав фото Траволта у власному Instagram.

Однак зарубіжні ЗМІ запевняють, що ця пауза не закінчиться. Інсайдери повідомляють, що голлівудський актор хоче поставити крапку в кар'єрі і більше не зніматися в кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кримінальне чтиво" отримало Гран-прі Каннського кінофестивалю

57-річна актриса Келлі Престон померла 13 липня після 2 років боротьби з раком грудей. Джон Траволта з Престон одружилися 29 років тому. Подружжя виховувало 3 дітей. Після смерті дружини актор проводить увесь свій час з 20-річною Елі Блю та 10-річним Бенджаміном. Їхній старший син Джетт помер 2009 року після епілептичного нападу.

Представники українського шоубізнесу задекларували доходи, отримані 2019 року, на суму майже 766 млн грн. Про це йдеться у повідомленні Державної податкової служби.

Зараз ви читаєте новину «Джон Траволта завершує акторську кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути