вівторок, 23 жовтня 2012 03:27

Джеймс Блант завершив музичну кар'єру

Джеймс Блант завершив музичну кар'єру
Фото: peopleschoice.ru

Англійський співак і композитор Джеймс Блант завершив музичну кар'єру. Про це він заявив журналістам кілька днів тому, пише The Daily Mail. За словами 38-річного музиканта, в його плани на майбутнє не входить написання нових композицій. Блант заявив, що має намір зосередитися на своєму особистому житті і як слід відпочити.

Колишній військовий Джеймс Блант записав три студійні платівки, які розійшлися по світу загальним тиражем 18000000 екземплярів.

Дебютна платівка музиканта - "Back to Bedlam" - вийшла в 2004 році і зайняла перші місця у багатьох країнах, у тому числі на батьківщині Бланта у Великобританії. Одним з найвідоміших хітів Джеймса Бланта є композиція "You're Beautiful" з платівки "Back to Bedlam". Як і альбом, пісня також підкорила не один чарт.

Останній на сьогоднішній день студійний реліз Бланта датований листопадом 2010 року (у США диск вийшов в 2011 році). Альбом "Some Kind of Trouble" став четвертим в британському хіт-параді. У лютому 2012 року Блант завершив світове турне і з тих пір не давав концертів. Він розповів, що після фінішу гастролей він відправився у відпустку, більшу частину якого провів на Ібіці.

Зараз ви читаєте новину «Джеймс Блант завершив музичну кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути