субота, 23 березня 2013 16:00

Джамала: "Треба "Хамер". Дуже!" - снігопад руйнує плани зірок шоу-бізнесу

Джамала: "Треба "Хамер". Дуже!" - снігопад руйнує плани зірок шоу-бізнесу
Джамала Фото: lviv.tv

Аномальний снігопад у Києві заважає планам зірок. Деякі змушені думати про скасування своїх виступів на вечір 23-го березня.

"Вже друга дня, а ми ще досі не виїхали з Києва. Є сумніви щодо сьогоднішньої вечірки в Харкові. Вже з'їдено два кульки з "МакДональдса" та продивились два фільми", - написала у Facebook о другій дня Альона Лоран.

"От вже ніколи не думала, що мій он-лайн концерт може бути під загрозою зриву через сніг 24 березня. Друзі, треба "Хамер". Дуже! Допоможіть привезти техніку", - просить на своїй сторінці у Facebook співачка Джамала.

Сніговий шторм, за даними Гідрометцентру, в Києві буде до вечора суботи. За минулу добу вже випало 50 мм опадів, при місячні нормі 47 мм. Це вже більше як півметра. Після снігу прогнозують морози до мінус десяти. Тепло наступить лише в кінці тижня.

Нагадаємо, міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) станом на 10.53 суботи не приймає і не випускає авіарейси у зв'язку зі складними погодними умовами. Аеропорт "Бориспіль" (Київ), основні повітряні ворота країни, незважаючи на складні погодні умови і безперервний снігопад, забезпечує рейси на виліт в порядку черги.

Зараз ви читаєте новину «Джамала: "Треба "Хамер". Дуже!" - снігопад руйнує плани зірок шоу-бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути