четвер, 06 вересня 2018 08:46

Джамала прокоментувала можливий дует з Вакарчуком

Джамала прокоментувала можливий дует з Вакарчуком
Співачка Джамала та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук у студії звукозапису. Фото - Іnstagram Джамали

Наприкінці літа у іnstagram Джамали з'явилися фото з лідером гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком. Знімки були зроблені у звукозаписній студії, що підігріло інтерес публіки. Тоді підписники співачки засипали її питаннями, чи записують вони спільну пісню.

Можливий дует шанувальники творчості виконавців продовжують обговорювати. Але Джамала розвіяла чутки і пояснила, що на даний момент ніяких спільних пісень зі Святославом не записує. А зустрілися вони випадково. Про це співачка розповіла в коментарі STYLER.

"Чому б і ні? Звичайно! Святослав дійсно дуже крутий музикант. Він робить музику близьку всім людям", — каже Джамала.

Додала, що із Святославом Вакарчуком вони записуються в одній студії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала вперше показала нового "члена сім'ї"

"Так вийшло, що ми записуємося в одній студії. У мене було призначено на певний час, але я прийшла трохи раніше. А Святослав якраз дописував свою пісню. Так ми з ним зустрілися, розговорилися. І так з'явилося це фото", — розповідає Джамала.

Також співачка згадала кумедну історію, пов'язану з цією зустріччю.

"Святослав тоді подзвонив своїй помічниці, сказав, що "тут Джамала, вона запостила в сторіс, як я їм банан". На що йому помічниця сказала: "А що, ви з нею записуєте дует?" Він жартома: "Так? Дует? Звичайно, я б з радістю, але ж до неї не достукаєшся!", - каже співачка.

Співачка Джамала завершила зйомки кліпу на україномовну пісню "Крила". Цю новину співачка повідомила в Instagram, де виклала фото у "золотому" сценічному образі. Вперше зворушливу пісню Джамала презентувала ще будучи вагітною під час фіналу Нацвідбору на Євробачення 2018.

Зараз ви читаєте новину «Джамала прокоментувала можливий дует з Вакарчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути