пʼятниця, 02 лютого 2018 18:31

Джамала та Потап розповіли про свій перший заробіток
6

Джамала
Фото: Прес-служба
Джамала
Джамала
19-річна двоюрідна сестра підопічної Потапа та фіналістки "Голосу. Діти-2" Анастасії Багінської Аліна

Цієї неділі, 4 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу "1+1" побачать другий випуск нового восьмого сезону вокального проекту України "Голос країни", зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

В рамках другої програми на сцену "Голосу країни-8" вийде 22-річний електрик Валентин Біленький з міста Вінниці, який спробує розвернути червоні крісла тренерів ліричним виконанням пісні Сергія Бабкіна "Пробач". Також свої сили у проекті спробує 19-річна двоюрідна сестра підопічної Потапа та фіналістки "Голосу. Діти-2" Анастасії Багінської Аліна з Білої Церкви і 37-річний козак Сіромаха з Дніпра.

Однією з інтриг випуску стане виступ популярної української співачки Злати Огнєвич, яка зізналась, яка, як і всі вокалісти "Голосу карїни", дуже хвилювалась перед виходом на сцену:

"Голос країни" - це проект, на якому можливо все. Особисто для мене це перевірка себе на міцність та виховання бойового духу. Я хочу підтримати всіх учасників проекту, адже знаю, як важко втамувати хвилювання перед виходом на таку масштабну сцену", - зізналась співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, за яких умов Борис Апрель погодився брати участь у "Голосі країни"

Традиційно, в перервах між виступами вокалістів зіркові наставники діляться одне з одним своїми емоціями з приводу учасників, а також цікавими подробицями зі свого особистого життя. Так, Джамала розповіла, якою була її перша робота:

"Коли мені було 15 років, я заробила свої перші гроші. Це була реклама для ювелірного магазину, і я співала: "Бижутерия, бижутерия, бижутерия в магазине "Парадиз". Це було місто Сімферополь", - відверто зізналась артистка.

В свою чергу, Потап підтримав вагітну співачку і додав, що також пройшов довгий шлях перед тим, як став популярним співаком:

"Як і Джамала, ми всі займалися різними підробітками: я озвучував фільми та реклами. Все робив своїми руками, завдяки чому зараз повністю розумію процес створення кліпів".

У "Голосі країни-8" нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у "Голосі країни-8" візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвич, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця "Танців з зірками" та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ще одним нововведенням сезону стане поява ведучого бекстейджу Артема Гагаріна. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв'ю з учасниками, а також командою проекту.

Зараз ви читаєте новину «Джамала та Потап розповіли про свій перший заробіток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути